Contact

Ons volledige aanbod

Luiken

Luiken

Bij de luiken kunt u kiezen uit verscheidene vormen en opvulmogelijkheden. Deze verschillende systemen zijn ontworpen om de thermische isolatie te verhogen en inbraakpogingen te verhinderen. U hebt een grote keuze uit modellen in kunststof en aluminium.

Bekijk producten

Rolluiken

Rolluiken

Met rolluiken houdt u het in de zomer binnen lekker koel. In de winter vormen de rolluiken een bijkomende bescherming tegen regen, wind en kou. Het rolluikblad fungeert dan als extra isolerend deken. Rolluiken houden het lawaai buiten en creëren een oase van rust.

Bekijk producten

Zonweringen

Zonweringen

In de zomerdagen wilt u graag het warme zonlicht van uw ramen weren en de temperatuur in de leefruimten zo laag mogelijk houden. In de winter genieten van de zonnestralen die binnenkomen in de woning. Met zonwering kunt u zelf het zonlicht en de intensiteit van het zonlicht bepalen.

Bekijk producten

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Met een aluminium terrasoverkapping kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. De uitbreidingsmogelijkheden zorgen gegarandeerd voor plezier en comfort!

Bekijk producten

Glaswanden

Glaswanden

Een glaswand biedt bescherming tegen weer en wind. Door de lage opstap, goede afdichting en vrije afwatering is dit glazen systeem in veel situaties toe te passen. Denk aan het afsluiten van balkons, terrasoverkappingen, lamellendaken en ruimtes binnenshuis.

Bekijk producten

Sectionaal poorten

Sectionaal poorten

Wanneer u kiest voor een sectionale poort, kiest u voor ruimte, waardoor u de plaats voor én in uw garage tot op de laatste centimeter kunt benutten. Onze garagedeuren voldoen aan de meest recente isolatie- en veiligheidsnormen met obstakeldetectie.

Bekijk producten

Ramen & deuren

Ramen & deuren

Walbers woningafscherming is gespecialiseerd in renovatie van ramen en deuren. Dankzij de recentste profielen blijft de warmte binnen en de koude buiten. De mooie stijl van de ramen en het technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen.

Bekijk producten

Lichtkoepels

Lichtkoepels

Daklicht creëert een vrije, open sfeer en maakt alles licht. Op termijn is het ook altijd het voordeligst: door te besparen op kunstlicht betaalt een lichtkoepel zichzelf al na 4 tot 6 jaar terug. Bij ons hebt u keuze uit een enorm breed gamma lichtkoepels met meer dan 10.000 mogelijke combinaties.

Bekijk producten

Lopende Actie's

Lopende Actie's

Doorheen het jaar doen vele leveranciers acties op hun producten. Ontdek onze lopende acties van onze leveranciers op deze pagina. 

Bekijk producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte