Contact
Ramen

Ramen

In de Zendow neo serie vindt u daarom een ruime waaier aan raam- en deurprofielen die een oogstrelend design en een veilig karakter combineren met een hoge isolatiewaarde. Isolerende prestaties halen die zelf tot 30 procent hoger liggen in vergelijking met traditionele profielen! Keuze uit modern, landelijk, tijdloos en klassiek.

Bekijk producten

Deuren

Deuren

Walbers Woningafscherming biedt het meest complete aanbod aan voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren: van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend. Ons gamma is eenvoudig aan te passen op maat en is beschikbaar in een ruime keuze aan kleuren. Dichtingen, stabiliteit en vormvastheid zijn van een hoog niveau.

Bekijk producten

Dakramen

Dakramen

Kiezen voor een dakraam heeft vele voordelen. U krijgt 40% meer daglicht binnen en ist zeer onderhoudsvriendelijk. U bekomt een betere isolatie en minder risico op bouwknopen. De dakvensters zijn voorzien van een ventilatieklep die, zonder het venster te openen, zorgt voor een natuurlijke ventilatie en verluchting

Bekijk producten

Vliegenramen

Vliegenramen

Vliegenramen zijn een basisbescherming aan elk raam om te verluchten. Maar vliegenramen zijn tegenwoordig méér dan enkel deze functionele basisbehoefte. Vliegenramen mogen géén storend element meer zijn in ramen en moeten daarom zo min mogelijk opvallen. Onze profielen zijn mooi afgewerkt en in elke RAL-kleur mogelijk.

Bekijk producten

Energie besparen door PVC ramen & deuren

In uw woning kan veel warmte verloren gaan via de ramen en deuren. Verwarming en airconditioning maken in een gebouw bijna 70% van het totale energieverbruik uit. Goed isolerend glas en schrijnwerk levert u een mooie energiebesparing op.  Een investering in een beter isolerende beglazing zal trouwens ook tot uiting komen op het EPB-certificaat dat u in dat geval moet kunnen voorleggen bij verkoop van de woning.

PVC Ramen & deuren voor renovatie 

Wij plaatsen voor u ook deze hoogwaardige ramen en deuren in pvc. De pvc-raam- & deurprofielen komen aan al uw wensen tegemoet. Hun mooie stijl en technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen. De ramen kunnen uitgevoerd worden in erg uiteenlopende uitvoeringen en maten. Draai-kipramen, dakvensters, schuiframen, vaste ramen met ventilatieroosters. Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken. We proberen u hier wat wegwijs te maken en u te helpen bij uw keuze.

Binnenafwerking van kunststof ramen & deuren

Bij het uitbreken en renoveren van ramen en deuren is een mooie afwerking zeer belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in binnenafwerking. U kan kiezen voor een omlijsting rond ramen en deuren in pvc materiaal.  Het voordeel van deze afwerking is dat u niet moet schilderen of behangen. Wenst u toch een afwerking met bezetting, geen probleem, ook hier zorgen wij voor een mooie afwerking.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte