Contact

Stijl van uw deuren

Trek de stijl van uw ramen door naar uw deuren en er heerst een harmonieuze sfeer in uw woning. Een grote collectie voordeuren in elke stijl mogelijk: van cottage, naar landelijk, naar modern of eigentijds. Keuze uit houtstructuurfolie of een kleurlak uit het gamma van Deceuninck. Een ruim gamma aan kleuren en afwerkingen voor dat zich perfect laat combineren met eender welke stijl. De afgeronde vorm van de profielen verfraait uw woning.

Energiezuinige deuren

Dankzij hun erkende thermische en akoestische isolatie en perfecte water- en winddichtheid, verhogen de deuren niet alleen uw comfort, maar verlagen ze ook uw energiefactuur.

Meer duurzaamheid en veiligheid van een voordeur

Onze deuren zijn ontworpen om lang – héél lang – mee te gaan. Ze zijn onderhoudsarm en 100 % recycleerbaar op het einde van hun gebruikscyclus! De deuren zijn compatibel met alle soorten veiligheidsbeslag, zodat inbrekers voor een lastige klus staan.

Personalisatie van uw deuren

Zet de deur wagenwijd open naar meer mogelijkheden: u kunt de stijl van uw deuren personaliseren (met of zonder glas/decoratie ...) en u kiest zelf uw handgrepen (messing, inox, ...)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte