Contact

Tijdloze ramen

De kleur van buitenschrijnwerk is bepalend voor het uitzicht van een woning. Daarom is het belangrijk er één te kiezen die niet alleen van buiten maar ook van binnen perfect past. In onze collectie vindt u alvast een gevarieerde waaier aan schitterende én onderhoudsvriendelijke kleuren.

Onderhoudsvriendelijke PVC ramen

Pvc is bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarom vragen de standaard ramen heel weinig onderhoud. Onze ramen zijn jarenlang kleurvast. Onze innoverende kleurlakken reflecteren het zonlicht in plaats van het te absorberen.

100 % Belgische ramen

De consument van vandaag heeft hogere eisen inzake kwaliteit, effectieve economische en ecologische return. Ook is hij gevoelig voor technologische innovatie, lokale herkomst en last but not least voor emotioneel design. Deceuninck volgt de analyse van trendwatchers en futurologen zoals o.a. Herman Konings en biedt u een rijk geschakeerde kleurervaring.

Deceuninck ramen met respect voor het milieu

Deceuninck levert continu inspanningen om zowel het productieproces als het product zelf duurzaam te maken, terwijl de kwaliteit gegarandeerd blijft. Zo is Deceuninck ook ISO 14001 gecertificeerd en ontving het van de Vlaamse overheid het duurzaamheidscharter. Deceuninck behaalde het charter door permanent te investeren in milieuzorg, onder meer op het vlak van grondstofgebruik, warmte-recuperatie, verlichting, de beperking van persluchtlekken, de recyclage van afval (renocycleren®) en rationele verpakkingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte