Contact
Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn de beste oplossing bij renovatie zonder breekwerken. Het rolluik met zijn geleiders wordt op de muur gemonteerd of op het raamkozijn geplaatst. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Deze worden steeds op maat gemaakt.

Bekijk producten

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken

Dit type rolluik is achter de gevel geplaatst en is mooi geïntegreerd in de muur. Wij vervangen uw oude rolluikbladen naar beter isolerende types. U heeft keuze in het materiaal tussen PVC of aluminium. U kunt dan bij de vervanging van uw rolluikbladen kiezen een bediening met motor.

Bekijk producten

Automatisatie van bestaande rolluiken

Automatisatie van bestaande rolluiken

Geen optrekband meer nodig om handmatig elk rolluik te openen of sluiten. De ingebouwde Somfy motor in het rolluik neemt dit karwei van u over. Met een druk op de knop bedient u elk rolluik individueel of groepsgewijs naar elke gewenste positie. Als u uw rolluiken automatiseert, zullen deze tijdens uw afwezigheid op ingestelde tijden openen en sluiten.

Bekijk producten

Rolluik met kantelbare lamellen

Rolluik met kantelbare lamellen

ID Solar Rolluik met kantelbare lamellen is het enige rolluik dat het natuurlijke licht onbeperkt binnenlaat, terwijl de warmte buiten wordt gehouden. Je regelt de lichtinval, de zonwering en de ventilatie. En... is ten allen tijde  beveiligd tegen optillen.

Bekijk producten

Dakraam rolluiken

Dakraam rolluiken

Optimale verduistering en dit rolluik zorgt voor een maximale energiebesparing – thermische isolatie in de winter en belangrijke bescherming tegen de warmte in de zomer. Dit rolluik is geluiddempend en vermindert het contactgeluid van regen en hagel op uw dakvenster.

Bekijk producten

Verandarolluiken

Verandarolluiken

Heel het jaar door biedt Rolax de ultieme bescherming van het glazen dak, lichtstraten of serres. In de zomer is Rolax een echt hitteschild en houdt de verblindende zonnestralen buiten. Tevens biedt Rolax in de winter de beste bescherming tegen de koude. Een betere isolatie bestaat er niet.

Bekijk producten

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken stellen wij voor indien dat u uw oude ramen gaat vervangen. Dan is deze mogelijkheid makkelijk te installeren zonder veel aanpassingen als u nieuwe ramen laat plaatsen. De rolluikkast wordt op het raam geplaatst en biedt een goede isolatiewaarde ten opzichte van de gekende klassieke inbouwrolluiken.

Bekijk producten

Rolluiken geven een veilig en geborgen gevoel

Wat zijn de voordelen van rolluiken? Gesloten rolluiken vormen een obstakel en verhogen de inbraakwerendheid. De rolluiken kunnen bijkomend uitgerust worden met anti-inbraaktoebehoren. Nieuwsgierige blikken of ongewenst bezoek. Af en toe de voorzetrolluiken neerlaten kan een ware verademing zijn als u wat meer privacy wenst of helemaal met rust gelaten wilt worden. Stel, u gaat een paar dagen van huis. Als u uw rolluiken automatiseert, zullen deze tijdens uw afwezigheid op ingestelde tijden openen en sluiten. In combinatie met verlichting wekt u de indruk dat u toch aanwezig bent.

Rolluiken zijn prima isolators

Houden rolluiken de warmte tegen? Met rolluiken houdt u het in de zomer binnen lekker koel. In de winter vormen de rolluiken een bijkomende bescherming tegen regen, wind en kou. Het rolluikblad fungeert dan als extra isolerend deken, met als bijkomend voordeel een lagere energiefactuur. Geluidshinder leidt tot stress en is een externe factor die we zoveel mogelijk uit onze woning willen weren. Rolluiken houden het lawaai buiten en creëren een oase van rust.

Automatisatie van voorzetrolluiken

Hoe bedien je een rolluik? Je hebt geen optrekband meer nodig om handmatig elk rolluik te openen of sluiten. De ingebouwde Somfy motor in het rolluik neemt dit karwei van u over. Met een druk op de knop bedient u elk rolluik individueel of groepsgewijs naar elke gewenste positie. U gaat daardoor uw rolluiken veel vaker gebruiken, er meer van genieten en uw investering zal meer rendement opleveren. De autonome zonsensor laat rolluiken op basis van lichtmeting automatisch omhoog of omlaag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte