Contact

Garagepoorten en sectionaal poorten

Garagedeuren zijn een aanwinst voor uw huis. De sectionaal poorten zijn verkrijgbaar in verschillende typen en dus in iedere stijl toe te passen. Van een klassieke poort met cassettes tot een exclusief en eigentijds design. Ieder paneel heeft een unieke sfeer, uitstraling en profilering. De panelen zijn echter in iedere gewenste RAL kleur te bestellen. Tevens is het mogelijk om uw garagedeur een hout-look te geven door renolit folie toe te passen.

Veiligheid voor alles door een sectionaal poort

Veiligheid is belangrijk, zowel in als rondom uw woning. De garagedeuren daarom standaard voorzien van vingerknelbeveiliging en veerbreukbeveiliging. Een elektrische garagedeur is daarnaast standaard voorzien van optilbeveiliging en obstakeldetectie. De Garagedeuren voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen.  Elke poort met motor bevat:

  • Vingerknelbeveiliging
  • Veerbreukbeveiliging
  • Optilbeveiliging
  • Obstakeldetectie

Warm in de winter, koel in de zomer dankzij een isolerende sectionaal poort

De dubbelwandige panelen met een dikte van 40 mm zijn opgevuld met CFK-vrij Polyurethaanschuim. De garagedeuren bieden daardoor de hoge warmte isolatiewaarde van U=0,84 W/ m2K per paneel . De garagedeuren zijn aan de onder-, zij- en bovenkant voorzien van afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM. Of het nu regent, stormt, hagelt of sneeuwt, uw garagedeur is altijd dicht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte