Contact
Weinor Pergotex II

Bekijk product

Weinor Pergotex II

De pergola zonwering Pergotex II kan u gebruiken om flexibel in te zetten en zo meer tijd in de buitenlucht door te brengen. Met 1 druk op de knop vouwt het dak zicht open of toe. Bij hevig zon kan het u beschermen tegen het zonlicht. Bij regen kan u comfortabel droog buiten blijven zitten.

Bekijk product

Weinor Pergotex II
Weinor Plaza Viva

Bekijk product

Weinor Plaza Viva

Met Plaza Viva blijft u droog, want het regenwater loopt betrouwbaar weg. Ons recept voor succes: de omlaag te draaien telescoopstaander, het vochtafstotende zonweringdoek en de waterdicht aan elkaar genaaide banen van het doek. Zo kunt u heel ontspannen aan uw gedekte tafel blijven zitten en genieten van het buiten zijn in de regen.

Bekijk product

Weinor Plaza Viva
Renson Lapure

Bekijk product

Renson Lapure

De stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping met doek Renson Lapure bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel. Bij een open dak kan men genieten van de zon terwijl de lichte structuur visueel niet stoort.

Bekijk product

Renson Lapure
Renson Lagune

Bekijk product

Renson Lagune

Deze uitschuifbare terrasoverkapping met doek van RENSON® is de enige met windvaste doekzonwering geïntegreerd in de structuur. De basisstructuur kan volledig gesloten worden waarbij het doekzonweringsdak waterdicht en toch lichtdoorlatend is. Mogelijkheden tot uitbreiden met licht, screens, glaswanden mogelijk.

Bekijk product

Renson Lagune
Verano V630 Malmo

Bekijk product

Verano V630 Malmo

Wanneer u kiest voor de V630-Malmö kunt u een windvaste uitval creëren van wel 6 meter lang. Bovendien kunt u het systeem geheel elektrisch openen of sluiten. De V630 bestaat uit verticale palen aan het uiteinde en dient aan een muur te worden bevestigd. Hierdoor is deze variant een zonwering en overkapping in één.

Bekijk product

Verano V630 Malmo
Verano V645 Padua

Bekijk product

Verano V645 Padua

De terrasvouwdaken Padua van Verano® hebben een Italiaans design.  Een luxe collectie om in stijl te genieten van het buitenleven. Tevens de ideale bescherming tegen zon, regen en wind voor u en uw gezin. 

Bekijk product

Verano V645 Padua
Pergola Sunrain Q

Bekijk product

Pergola Sunrain Q

Deze vrijstaande pergola op 4 palen heeft een openschuivend doek. Deze terrasoverkapping met waterwerend doek beschermt u tegen zon en regen, maar ook tegen sterke wind hoeft de installatie nog niet meteen in gestuurd te worden.

Bekijk product

Pergola Sunrain Q

Zonwering door een textiele terrasoverkapping

Wat is het voordeel van een textiele overkapping? Met een comfortabele textiele terrasoverkapping heeft u geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering boven het hoofd. U wordt beschermd tegen de zon met behoud van een optimale hoeveelheid licht. Bij minder fel zonlicht, kan het doek van de overkapping gedeeltelijk of volledig opgerold worden naargelang de gewenste lichtinval. De zonwering zit volledig geïntegreerd in een duurzame aluminium structuur waardoor een esthetisch geheel ontstaat.

Zonwering voor veeleisende gevels

Is een doekvouwdak een alternatief voor een knikarmscherm? Een doekdak staat op stevige aluminium staanders. Hierdoor is het bestand tegen onderslaande windvlagen. Door ontlasting van de montagepunten is de bevestiging aan moeilijke en geïsoleerde gevels ook mogelijk.

  • geschikt voor grote afmetingen
  • grotere diepte als breedte mogelijk
  • voor bijzonder grote terrassen zijn gekoppelde installaties mogelijk

Bedien je Doekdak met draadloze handzender

De draadloze besturing van uw zonwering wordt technisch mogelijk gemaakt door radiotechnologie. Dit geeft vrijheid van bedienen, is betrouwbaar, en signalen gaan dwars door twee betonnen muren. Onze doekdaken opent en sluit u eenvoudig en met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte