Contact

Windvaste terrasoverkapping

Bij een Camargue®, Skye® of Algarve® van Renson met kantelbare aluminium lamellen bepaal je zelf de lichtinval op het terras. Een gesloten lamellendak is waterbestendig en de neerslag wordt afgevoerd via geïntegreerde watergeleidingskanalen. Ze beschermen uw meubilair, steeds een droog terras, zelfs als de lamellen na een regenbui opendraaien.

Een buitenkamer voor het hele jaar door

Als het ‘s avonds donker wordt, schakelt u de geïntegreerde verlichting aan. De keuze voor koud of warm licht laat toe om de door u gewenste sfeer en uitstraling te creëren. Ook als het kouder wordt, blijft u gewoon buiten genieten. Hiervoor kunnen verwarmingselementen voorzien worden. De stralingswarmte zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling binnen de ruimte met een minimum aan warmteverlies. Zelfs uw geliefkoosde muziek weerklinkt zonder probleem op uw terras dankzij de geïntegreerde flat panel speakers.

Personaliseer met screens, glaswanden, verlichting

Door het toevoegen van zijelementen onstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden. Neergelaten windvaste, gemotoriseerde screens zorgen voor een beschermend cocoon. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk en perfect te combineren met andere materialen zoals bijvoorbeeld het tuinmeubilair. In open stand zijn de screens onzichtbaar en ook de motoren zijn compleet weggewerkt in de structuur. U kunt ook opteren voor glazen schuifwanden. In combinatie met windvaste screens blijft bovendien het voordeel van de zonwering behouden. Ook elegante schuifpanelen met windvaste screendoeken of houten lamellen behoren tot de mogelijkheid. Hout is weer helemaal terug en laat zich makkelijk combineren met andere materialen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte