Contact
Verano V908 - Ledro

Bekijk product

Verano V908 - Ledro

Met de V908 hebben we een aluminium overkapping uitgerust met polycarbonaat platen. Polycarbonaat is een sterk kunstof die onbreekbaar is en licht van gewicht.
Door de robuuste tussenpalen wordt een enorme stevigheid gecreërd. Deze overkapping kan gekoppeld tot 14 meter breedt gaan.

 

 

Bekijk product

Verano V908 - Ledro
Renson Algarve Canvas

Bekijk product

Renson Algarve Canvas

De vaste invulling maakt de Algarve Canvas tot de ideale structuur voor een carport, overdekte buitenruimte of luifel.  Daarnaast voorziet Renson verschillende opties voor zij-invulling, zoals schuifwanden en vaste wanden, Loggia schuifpanelen, glazen schuifwanden of zonwering, zodat de modules helemaal aan de noden van het huis aan te passen zijn. 

Bekijk product

Renson Algarve Canvas
Weinor Terrazza Pure

Bekijk product

Weinor Terrazza Pure

Een horizontaal glazen terrasoverkapping. De rechte dakdragers beschikken over gefixeerde, ondersteunde glashouders, die voor een geïntegreerd, van buiten niet zichtbaar niveauverschil in de glaselementen zorgen. Zo ontstaat een kubistische optiek. Nog een voordeel: deze bouwwijze is uiterst stabiel en bestand tegen hoge sneeuwlasten tot 550 kilogram. De terrasoverkapping kreeg de onderscheiding “winnaar van de German Design Award 2019”.

Bekijk product

Weinor Terrazza Pure
Verano V905 Iseo

Bekijk product

Verano V905 Iseo

De Iseo is een stabiele aluminium overkapping met polycarbonaat platen. Polycarbonaat is een sterke kunststof die nagenoeg onbreekbaar is en licht van gewicht. U kunt de terrasoverkapping zo breed maken als u wilt. De robuuste tussenpalen zorgen voor stevigheid.

Bekijk product

Verano V905 Iseo
Verano V910 Garda

Bekijk product

Verano V910 Garda

De Garda terrasoverkapping van Verano wordt uitgevoerd in gelaagd glas 5.5.2 of in polycarbonaat 16 mm. Polycarbonaat is prijsgunstig, stevig en licht van gewicht. Gelaagd glas is veilig en stevig. Bovendien zorgt glas voor een mooie uitstraling en neemt het vrijwel geen licht weg.

Bekijk product

Verano V910 Garda
Verano V918 Purbeck

Bekijk product

Verano V918 Purbeck

De V918-Purbeck is een terrasoverkapping in Victoriaanse stijl. Geen strak design dus, maar sierlijke details, rustieke ornamenten en een klassieke goot. Hierdoor past deze terrasoverkapping perfect bij een landelijk huis. Maar ook tegen de gevel van een moderne woning zal de Purbeck niet misstaan.

Bekijk product

Verano V918 Purbeck
Skylux Climalux

Bekijk product

Skylux Climalux

De Climalux terrasoverkappingen van Skylux bieden een oplossing voor overkappingen die een grotere uitval dienen te hebben. Deze overkappingen kunnen tot een uitval van 5 m gaan. Vulling: 16 mm polycarbonaatplaten: helder of opaal van kleur. Maximale breedte: 10080 mm – maximale uitval: 4500 mm

Bekijk product

Skylux Climalux

Beschutting en bescherming door een terrasoverkapping

Wat is een terrasoverkapping? Een terrasoverkapping is een open afdak dat aan je terras wordt gebouwd. Een overkapping doet dienst als zonwering voor op uw terras. Onze terrasoverkappingen zijn bestand tegen hevige regenbuien en windhozen. U kunt uw tuinmeubelen dus het hele jaar droog laten staan. Geen gesleep meer met zware meubelen of plastic afdekzeilen. Bescherm uw tuinset en gebruik uw tuinmeubelen het hele jaar door.

Maatwerk van terrasoverkappingen

Uit welke materialen kan je een overkapping kiezen? Het materiaal Polycarbonaat is prijsgunstig, stevig en licht van gewicht. Gelaagd glas is veilig en stevig. Bovendien zorgt glas voor een mooie uitstraling en neemt het vrijwel geen licht weg.  Aan u de keus. Onze terrasoverkappingen worden voor u op maat gemaakt, tot op de milimeter nauwkeurig. Elke polycarbonaatplaat of glaspartij wordt volledig op maat gemaakt, zodat u op de hele lengte van uw overkapping met gelijke delen zit. 

Een alternatief voor een veranda

Wat is het verschil met een veranda? Een overkapping is een goedkoop alternatief voor een veranda. Het blijft een open ruimte. Je kan een zijkant of een voorkant dichtmaken met glazen schuifwand of screens en jezelf beschermen tegen de wind of inkijk.

Makkelijk in onderhoud 

Hoe kan je een overkapping onderhouden? Dit type zonwering is zeer makkelijk in onderhoud. Het aluminium kan je best reinigen met een aluminium reinger. Je reinigt best één keer per jaar de polycarbonaatplaten grondig. Je hoeft je overkapping niet opnieuw te schilderen zoals een houten constructie.

Veiligheidsrichtlijnen

Sinds juli 2014 moeten alle terrasoverkappingen op de Europese markt voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat een terrasoverkapping geproduceerd is volgens de Europese norm EN-1090-1. De terrasoverkappingen zijn CE-gemarkeerd en voldoet dus aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte