Contact
Knikarmschermen

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is een scherm aan de gevel gemonteerd, die de felle zon tegenhoudt zodat u op een koele plek op uw terras kunt zitten. Het grote voordeel van dit type zonwering is dat de cassette samen met de armen weinig plaats inneemt. Dankzij een volledig gesloten cassette is het schermdoek beschermd tegen regen en vuil.

Bekijk producten

Screens

Screens

Deze zonwering Screen genaamd hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen en blijft de warmte buiten. Dit maakt een screen één van de meest doeltreffende zonwering. Windvaste screens zitten over de volledige zijkanten vastgeritst in de geleiders.

Bekijk producten

Verandazonwering

Verandazonwering

In een glazen serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Met een verandazonwering regelt u zelf de warmte en lichtinval. Onaangename temperaturen en hinderlijke lichtinval behoren tot verleden tijd.

Bekijk producten

Terrasschermen

Terrasschermen

Een vrijstaand terrasscherm met een textieldoek zorgt voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt.  Deze constructie kan grote overspanningen aan en is windstabiel. Een goed alternatief voor gebouwen waar geen zonnescherm aan gemonteerd kan worden.

Bekijk producten

Zonwering aan uw woning van topmerken Weinor en Verano

Volle zomer, gezellig buiten, een boeiend tijdschrift erbij en lekker luieren… klinkt ronduit zalig, niet? Zonder extra beschutting kan het echter al snel onaangenaam heet worden. Het gebruik van kwaliteitsvolle zomer zonwering kan hierbij uitkomst bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden omtrent buitenzonwering. Om de zon en de warmte te weren van het glas, is het belangrijk dat de zonwering aan de buitenkant van het glas geplaatst wordt. 

Schaduwrijke beschutting met een knikarmscherm

U geniet onder uw zonnescherm nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw. Het blijft lang warm onder uw luifel vanwege de beschutting, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur. Kortom: alleen maar extra genieten van alle zonnige voordelen.

Uitstraling met een zonnewering

Met de mogelijkheden in buitenzonwering drukt u een stempel op de gevel van uw huis. Maak dus van de gelegenheid gebruik en geef het zonnescherm de uitstraling die bij uw huis past. U kunt kiezen uit ruim 180 verschillende kleuren. Van zonnig geel tot vurig rood en van eigentijds antraciet tot klassiek gestreept. 

Comfort van een zonwering

De Somfy-afstandsbedieningen zijn ideaal om uw zonwering op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy-afstandsbediening bestuurt u een of meer  zonweringen, tegelijk of individueel. U kunt de Somfy-systemen bedienen vanuit een centraal punt door middel van een muurschakelaar of afstandsbediening. De automatische weersgerelateerde functies openen automatisch de zonneschermen bij het opkomen van de zon en sluiten de zonwering als de wind opkomt. Wij bieden zelfs een beschermingsfunctie tegen de regen.

Automatisatie Buiten zonwering

De draadloze besturing van de luifel of het ritsscreen wordt technisch mogelijk gemaakt door radiotechnologie. Dit geeft vrijheid van bedienen, is betrouwbaar, en signalen gaan dwars door twee betonnen muren. Somfy biedt u twee keuzes: io-homecontrol® of RTS.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte