Contact
Knikarmschermen

Knikarmschermen

Wat is het voordeel van een knikarmscherm? U geniet beschermd van de zon op uw terras, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur. Wij monteren professioneel uw elektrisch knikarmscherm . 

Bekijk producten

Screens

Screens

Een screen bedekt uw raam volledig. De Ritsscreen is volledig windvast, insectenwerend en lichtafsluitend. Tegenwoordig bieden we screens op zonne-energie aan. Het voordeel van screens met een zonnepaneel? Geen breek-of kapwerken, geen bekabeling door heen de woning! 

Bekijk producten

Verandazonwering

Verandazonwering

Wat voordeel heeft een elektrische zonwering bovenop een veranda? Met een zonwering bepaalt u zelf de warmte en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. Onaangename temperaturen in uw veranda behoren dan ook tot het verleden.

Bekijk producten

Terrasschermen

Terrasschermen

Een vrijstaand terrasscherm met een textieldoek zorgt voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt.  Deze constructie kan grote overspanningen aan en is windstabiel. Een goed alternatief voor gebouwen waar geen zonnescherm aan gemonteerd kan worden.

Bekijk producten

Zonwering aan uw woning van topmerken Weinor en Verano

Wat zijn de mogelijkheden in zonwering? Volle zomer, gezellig buiten, een boeiend tijdschrift erbij en lekker luieren… klinkt ronduit zalig, niet? Zonder extra beschutting kan het echter al snel onaangenaam heet worden. Het gebruik van kwaliteitsvolle zonwering kan hierbij uitkomst bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden omtrent buitenzonwering zoals een knikarmscherm of zonnetent en verticale zonwering. Om de zon en de warmte te weren van het glas, is het belangrijk dat de zonwering aan de buitenkant van het glas geplaatst wordt. 

Schaduwrijke beschutting met een knikarmscherm

Wat is het voordeel van een zonnetent? U geniet onder uw zonnescherm aan uw terras nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw. Het blijft lang warm onder uw luifel vanwege de beschutting, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur. Kortom: alleen maar extra genieten van alle zonnige voordelen.

Uitstraling met een zonnewering

Welke kleuren kan je kiezen van doek? Met de mogelijkheden in buitenzonwering drukt u een stempel op de gevel van uw huis. Maak dus van de gelegenheid gebruik en geef het zonnescherm de uitstraling die bij uw huis past. U kunt kiezen uit ruim 180 verschillende kleuren. Van zonnig geel tot vurig rood en van eigentijds antraciet tot klassiek gestreept. 

Comfort van een zonwering

Hoe bedien je een zonwering? De Somfy-afstandsbedieningen zijn ideaal om uw zonwering op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy-afstandsbediening bestuurt u een of meer  zonweringen, tegelijk of individueel. U kunt de Somfy-systemen bedienen vanuit een centraal punt door middel van een muurschakelaar of afstandsbediening. De automatische weersgerelateerde functies openen automatisch de zonneschermen bij het opkomen van de zon en sluiten de zonwering als de wind opkomt. Wij bieden zelfs een beschermingsfunctie tegen de regen.

Automatisatie Buiten zonwering

De draadloze besturing van de luifel of het ritsscreen wordt technisch mogelijk gemaakt door radiotechnologie. Dit geeft vrijheid van bedienen, is betrouwbaar, en signalen gaan dwars door twee betonnen muren. Somfy biedt u twee keuzes: io-homecontrol® of RTS.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte