Contact
Kubata

Bekijk product

Kubata

Kubusvormige vormen zijn geliefd als stijlelement aan moderne gevels. Het nieuwe cassettescherm Kubata vormt hierbij een harmonieus geheel met de rest van de gevel. Open geschoven overtuigt het doek van het zonnescherm door zijn hoogwaardige, textiele karakter. In gesloten toestand trekt de zonneschermcassette met haar vrijwel vierkantevorm heldere lijnen aan het gebouw. Het scherm kreeg de onderscheiding “winnaar van de German Design Award 2019”.

Bekijk product

Kubata
Cassita II

Bekijk product

Cassita II

Met haar slank, minimalistisch design biedt de Cassita II de perfecte overeenstemming met moderne woontrends. Dankzij haar compacte vormgeving herbergt de cassette een hele reeks van technische innovaties. De maximale breedte is 5.5 meter en de maximale uitval is 3 meter. Geïntegreerde ledverlichting is mogelijk.

Bekijk product

Cassita II
Opal Design II

Bekijk product

Opal Design II

Moderne technologie ontmoet eersteklas design, de Opal Design II voldoet aan de hoogste eisen van een cassettescherm uit de premiumklasse. Ontwikkeld voor het beschermen van grote oppervlakken met een maximale breedte van 12 meter en een uitval van 4 meter. Geïntegreerde ledverlichting is mogelijk.

Bekijk product

Opal Design II
Semina Life

Bekijk product

Semina Life

Semina Life is de allrounder onder de knikarmschermen. Ze overtuigt door haar moderne, frisse design in combinatie met bewezen weinor techniek. Door de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding is de Semina Life een perfect alternatief voor een halfcasette. Optie Volant en geïntegreerde LED mogelijk. Max.breedte 6500 mm - Max. Uitval 4000 mm

Bekijk product

Semina Life
V280 Ipanema

Bekijk product

V280 Ipanema

De Ipanema van Verano® oogt elegant en kalm, daarom is het zonnescherm ook immens populair. De Ipanema is een cassettescherm. Het zonwerende doek wordt daarom optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Maximale uitval van het scherm is 3 meter en de maximale breedte is 6 meter.

Bekijk product

V280 Ipanema
V296 Santos

Bekijk product

V296 Santos

De extra stevige knikarmen van dit type zorgen ervoor dat het zonnescherm extreem goed tegen windvlagen kan.  De maximale breedte is 6 meter en de maximale uitval is 3.5 meter. De Santos kan worden uitgerust met speciale LED-verlichting. In de knikarmen worden LED spots vakkundig geïntegreerd.

Bekijk product

V296 Santos
V360 St Tropez Verano

Bekijk product

V360 St Tropez Verano

Het perfecte XL-zonnescherm voor brede terrassen: het St. Tropez zonnescherm van Verano® met een maximale breedte van maar liefst 12 meter en maximale uitval van 3.5 meter. Met geïntegreerde lichtspots wordt uw terras nóg sfeervoller en knusser. De spots zorgen namelijk voor een extra sfeervolle verlichting.

Bekijk product

V360 St Tropez Verano
V480 Cannes

Bekijk product

V480 Cannes

De ronde vormen van het Cannes knikarmscherm zorgen ervoor dat dit scherm een prachtige uitstraling heeft. Het zonnescherm kan namelijk in een breedte van 12 meter worden uitgevoerd en een maximale uitval van 4 meter. Het geïntegreerde lichtsysteem met het speciale verlichtingsprofiel, voorzien van lichtspotjes, kan worden toegevoegd.

Bekijk product

V480 Cannes
Sunrain - Bescherming bij elk weer

Bekijk product

Sunrain - Bescherming bij elk weer

Mensen willen steeds vaker meer tijd buiten doorbrengen; bij zonnig, maar ook bij regenachtig weer. Normale zonweringen kunnen slechts in beperkte mate bescherming bieden tegen regen. Speciaal voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van het weer, zijn de gepatenteerde SUNRAIN-zonweringsystemen van LEINER ontwikkeld.

Bekijk product

Sunrain - Bescherming bij elk weer

Schaduw door een zonnescherm

Wat is het voordeel van een knikarmscherm? Zonneschermen laten u optimaal genieten van het buitenseizoen. U geniet onder uw luifel nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw. Het blijft lang warm onder uw knikarmscherm vanwege de beschutting, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur. Kortom: alleen maar extra genieten van alle zonnige voordelen van een zonnescherm!

Een knikarmscherm op maat

Geen situatie is onmogelijk. Alle zonneschermen worden namelijk op maat gemaakt, zodat uw zonwering aan het terras perfect past bij de uitstraling van uw huis en tuin. Zo geniet u niet alleen van beschutting maar fleurt u uw huis en tuin ook op!

Een knap staaltje zonwering

De doekenleverancier Dickson garandeert u jarenlang een heel goede bescherming tegen uv-stralen, warmte, licht en weersomstandigheden. Dankzij de in de massa geverfde acrylvezel, Sunacryl, en de speciale nabehandeling met Cleangard voor buitenzonwering, houdt de stof jarenlang dezelfde kleur en heeft hij een goede weerstand tegen water, vlekken en scheuren.

Automatisatie van uw luifel met Somfy

Onze elektrisch knikarmscherm opent en sluit u eenvoudig en met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras. De windsensor trekt automatisch uw zonwering en zonnescherm in wanneer harde windstoten worden gedetecteerd, voor een optimale bescherming van uw knikarmscherm. Overweeg een zonnesensor. Uw zonwering gaat automatisch omlaag na een ingestelde lichtmeting en tijd waardoor uw woonkamer prettig koel blijft.

Welke knikarmscherm kiest u?

Er zijn vele modellen mogelijk. Om de juiste keuze te maken , kan u hieronder een korte checklist terugvinden die je keuze vergemakkelijkt.

  • Welke Afmeting: breedte en diepte heeft het terras?
  • Heeft u een modern of landelijke woning?
  • Wenst u aan de voorzijde een zonwering die verticaal naar beneden komt?
  • Welke kleur van het aluminium werk wenst u?

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte