Contact

Een screen van Renson of Verano is doeltreffend

Wat is een ritsscreen? Een ritsscreen buiten bedekt uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt een screen één van de meest doeltreffende zonwering.

Windvaste screens

Een screen geeft u privacy; het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken overdag. Door de glasvezel is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: een screen is zeer stabiel, windvast en neemt geen ruimte in. U kan ook kiezen voor een verduisterend screen. Hierdoor blijft de ruimte donker en heeft u alternatief voor een rolluik. 

Het ritsscreen

Wat is het voordeel van een screen? De Ritsscreen is volledig windvast, insectenwerend en lichtafsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte is vastgeritst aan de zijkanten. Dit maakt een Ritsscreen buitengewoon windvast en betrouwbaar.

Screens met motor

Hoe bedien je een screen? Door het ingenieuze systeem kunt u veel kanten op. Deze zonwering is overal toe te passen en standaard uitgerust met een elektromotor. Zo kunt u de screen heel eenvoudig openen en sluiten. Voor nóg meer comfort kunt u kiezen voor een afstandsbediening, wind- of zonnesensor. Screens op zonne-energie is het nieuwste product op de markt. Het autonoom zonnepaneel stuurt uw screens aan. Het voordeel? Geen breek-of kapwerken of storende bekabeling door heen uw woning!

Screens in de kleur van uw ramen

Uit welke kleuren van een screendoek kan je kiezen? Met de kleur van de screens, bepaalt u de uitstraling van uw gevel. De kleurencollectie bestaat uit meer dan 90 screendoeken! De collectie zit vol met neutrale, felle, natuurlijke en eigentijdse kleuren.

Voor 100% efficiënte zonbescherming

Een zonnesensor aan de gevel van uw gebouw kan uw gemotoriseerde zonweringen automatisch aansturen als u niet thuis bent, zodat uw meubels worden beschermd tegen UV-straling en uw huis comfortabel koel blijft. Als uw zonweringen beschadigd dreigen te raken kan een sensor de zonweringen automatisch ophalen zodat deze langer meegaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte