Summer of '22

In je eigen mooie tuin kunnen relaxen na een werkdag, dat is toch gewoon heerlijk! Eén van de beste manieren om tot rust te komen, is door je terug te trekken in de natuur. Even focussen op jezelf en alle dagelijkse stress achterwege laten. Een Renson terrasoverkapping is hier perfect voor. Het is je persoonlijke buitenruimte, waar je dagelijks, in alle comfort, geniet van een moment van mentale rust. Geniet in 2022 van de beste zomer van je leven.
Bestel en profiteer nu van €1000 korting (excl. BTW)!

Actie loopt van 01/09 tot 15/10/2021

Ontdek de Camargue

De Renson Camargue is er voor zij die houden van een mooie en strakke afwerking. Alle opties en zij-elementen zijn immers naadloos geïntegreerd. Wat dacht je van elegante schuifpanelen als wand of gezellige verlichting tijdens de latere uurtjes? De Renson Camargue beschermt je tegen weer en wind zodat je de hele dag door kan genieten als God in Frankrijk.

Het dak van deze terrasoverkapping bestaat uit aluminium lamellen met diverse functies. De zon tegenhouden, een briesje binnenlaten of de regen een stapje voor zijn? Met de Somfy handzender kan je de lamellen van de terrasoverkapping eenvoudig sluiten of kantelen. Na een regenbui kan het dak snel en makkelijk weer open terwijl het water gecontroleerd wordt afgevoerd.