Maak nu je woning summerproof! En geniet tot van een korting tot - €380 !

#summerproof

Zullen we deze zomer ook weer puffen en zweten door aanhoudende hittegolven? Gezien het
mooie weer zit de kans er opnieuw dik in. Wij hebben echter fantastisch nieuws voor jou! Op
elke 3e screen die je aankoopt, bieden wij je nu €380 korting! Dankzij de doekzonwering van
Renson geniet je heel de zomer lang van een heerlijk fris huis.
Maak nu je woning summerproof.

Oververhit

Voor wie een zuidgerichte woning heeft, zal oververhitting een gekend probleem zijn.
Ook de eigenaars van deze woning hieronder werden hiermee geconfronteerd.
Toen ze hun huis bouwden, wilden ze dat hun living zou baden in prachtig daglicht. Waar ze echter geen rekening mee hadden gehouden, was dat het ondragelijk warm werd van zodra de zon in huis kwam. Zelfs in de winter – als de zon laag staat – steeg het kwik er soms tot 27°C. Om dit te vermijden installeerden ze Renson screens. De screens houden de stralen van de zon tegen voor ze het glas kunnen bereiken. Hierdoor raakt de hitte van de zon de woning niet binnen. Doordat de screens transparant zijn, kunnen de bewoners nog steeds genieten van hun daglicht.

Size doesn’t matter?

Wel… toch niet als het over onze screens gaat!
Om een 180° uitzicht te creëren, installeerden de eigenaars van deze woning grote vensters aan de voorkant. Het werd echter enorm warm van zodra de zon binnen scheen. Om dit te vermijden wilden ze screens installeren, maar door de grootte van de ramen en de hoekramen, was dit allesbehalve eenvoudig.
Wij raadden hen de Renson Fixscreen 150 aan, die tot 6m breed kan gaan. De screens houden de zon weg van het glas, waardoor het binnen de hele dag heerlijk fris blijft. En leuke bonus: omdat Renson screens transparant zijn, blijft ook hun prachtig uitzicht gevrijwaard.

En de dagen worden steeds warmer

Nu is m.a.w. hét moment om te denken aan zonwering. Voor de eigenaars van deze villa was de situatie moeilijker: hun woning beschikte enkel over zonwerend glas. Iedere zomer werd het binnen ondragelijk heet.
Een screen in opbouw met zichtbare geleiders en doekkast zagen ze niet zitten. Daarom besloten ze de Renson Fixscreen Minimal te installeren. Door zijn minimalistische karakter is de screen nauwelijks zichtbaar en gaat dit niet ten koste van de architecturale look & feel van de woning.

Dus... waar wacht je eigenlijk nog op?
Actieperiode: 
van 27 april t.e.m. 15 juni 2020