Elk jaar warmt ons klimaat op, maar soms lijken we te vergeten hoe we met de hitte moeten omgaan. Sommigen kiezen voor binnengordijnen omdat ze denken dat die de warmte tegenhoudt, terwijl anderen kiezen voor lawaaierige ventilatoren die alleen maar warme lucht circuleren.

Welkom Comfort, Vaarwel Hitte!

VELUX rolluiken bieden je een complete oplossing voor optimaal binnencomfort, het hele jaar door. Beheer de temperatuur onder het dak, verminder geluid en verhoog je comfort. 

Speciale aanbieding tot 31 augustus 2024: ontvang tot € 100 terugbetaald bij elke aankoop.

Neem nu actie en geniet van een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor airconditioningsystemen.

Rolluik in aluminium: totaal comfort het hele jaar door, bescherming tegen de warmte, optimale verduistering en isolatie

Dankzij hun aluminium lamellen beschermen rolluiken je zowel tijdens de hittegolven in de zomer als tijdens de winterstormen.

 

Bescherming tegen de hitte

Ontdek het ultieme comfort met VELUX rolluiken, die tot 96% van de warmte effectief blokkeren door zonnestralen te onderschappen en te stoppen voordat ze het glas bereiken. Zeg vaarwel tegen broeierige zomers en hallo tegen koele en verfrissende interieurs. 

Optimale verduistering

Met VELUX rolluiken heb je op elk moment vande dag volledige controle over het licht. Perfect om films te kijken of een middagdutje te doen, deze rolluiken bieden optimale duisternis voor zowel kinderen als volwassenen. Geniet van ononderbroken entermainment of een rustig dutje, op elk moment van de dag.

Demping van de inpactgeluiden

Geniet van een rustige omgeving binnen dankzij de VELUX rolluiken. Ze verminderen het geluid van regen en hagel, wat zorgt voor ononderbroken ontspanning en een herstellende slaap.

Thermische isolatie

VELUX rolluiken zijn niet alleen nuttig in de zomer; ze bieden extra isolatie in de windermaanden. Hou je woning het hele jaar door comfortabel en energiezuinig.

s