Ramen en deuren in stijl voor renovatie

U gaat bouwen of renoveren? Een spannende, maar leuke tijd. Zeker als u kunt rekenen op trouwe vakmannen aan uw zijde, zoals Walbers voor uw ramen en deuren. Met ons aanbod voordeuren, buitendeuren en ramen zit u goed op vlak van stijl, comfort en budget. We geven uw woning een mooie uitstraling, doen de energiefactuur dalen en de veiligheid stijgen. Wees maar gerust: uw huis krijgt een geweldige update dankzij onze onderhoudsvriendelijke ramen en deuren!

Troeven: Perfecte water- en winddichtheid, erkende thermische en akoestische isolatie, personalisatie: met of zonder glas, decoratie, handgrepen, enz. & inbraakwerend: profielen zijn versterkt met gegalvaniseerd staal of glasvezel.

Paul Janssen - Saint-Tropez

Beste Jef en familie Walbers,

Met deze email wil ik jullie van harte feliciteren met het 40-jarig bestaan van jullie zaak.
Een knappe prestatie en een toonbeeld voor andere familiebedrijven !
Ik heb gezien dat jullie verhuisd zijn een tijdje geleden en nu een prachtige ruime toonzaal hebben die zeer goed gelegen is.
Het doet me plezier om jullie zo te zien groeien. Proficiat !
Waar is de tijd dat ik vanaf begin jaren ’90 bij Jef in de Kattespoelstraat toebehoren kwam afhalen !
Ik wens jullie nog veel succes !

Paul Janssen
(voorheen zaakvoerder Janssen Ramen Turnhout)

Huybrechts - Halle

Beste Werner,
Met deze wil ik de firma Walbers en zijn medewerkers danken voor de correcte en stipte uitvoering van de door ons gevraagde werken. De materialen zijn TOP de afwerking prima! Ik wil hier ook BART en zijn ploeg bedanken, het zijn toffe en gezellige mensen die hun job kennen en klantgericht zijn. Bedankt nogmaals, wij maken zeker publiciteit voor jullie Firma.
Ludo en Micheline