Houten dakvenster van Velux: charmante sfeermaker

Een oase van licht en gezelligheid, die creëert u met kwaliteitsvolle dakvensters van Velux. Ze zorgen voor een indrukwekkende impact wat daglicht en frisse lucht betreft en dan hebben we het nog niet over het uitzicht en het duurzame karakter! Om u een idee te geven: alle houten dakvensters zijn afgewerkt met 3 lagen. Een vocht- en schimmelwerende impregnatie en 2 lagen kleurloze acryl vernis op basis van water. Goed voor een lange levensduur. Geniet van de bijhorende charme!

Voordelen:

  • 40% meer daglicht 
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Natuurlijke ventilatie en verluchting
  • Betere isolatie en minder risico op bouwknopen

Solide en onderhoudsvriendelijke dakramen

Witte polyurethaan dakvensters zijn solide, onderhoudsvriendelijk en vochtbestending. Ze hebben een houten kern om de stabiliteit te verbeteren, ze zijn naadloos omhuld met polyurethaan en afgewerkt met een witte laklaag. Ideaal voor badkamers. Een vederlicht gevoel van openheid, dat is wat u ervaart met onze dakramen.

Velux INTEGRA® is kiezen voor extra comfort

Op zoek naar dakramen voor uw traphal, bijzondere open ruimte of complexe dakconstructie, waarbij dakvensters, rolluiken of gordijnen buiten handbereik geplaatst moeten worden?  Dan hebben wij de oplossing: Velux INTEGRA® dakvensters (elektrisch of op zonne-energie). Deze zijn uitgerust met een regensensor, die de vensters bij de eerste regendruppels automatisch sluit. U heeft keuze uit 2 oplossingen:

  • Zonne-energie: daglicht levert de energie, geen bekabeling noch elektriciteit nodig, werkt op fotovoltaïsche zonnecel
  • Elektrisch: plug & play, stekker in het stopcontact steken en het dakvenster is klaar voor gebruik

Optimale energieprestatie van Velux dakvensters

VELUX dakvensters optimaliseren de energieprestatie van uw huis dankzij optimale isolatie-eigenschappen. Dakvensters laten zonnewarmte door en bieden zo gratis warmte, een winters straaltje zon zorgt meteen voor een aangenamere binnentemperatuur en een lagere energiefactuur. Voorzie buitenste zonneschermen of rolluiken om oververhitting in de zomer te vermijden. U maximaal laten genieten, daar doen we het voor! Maak snel uw afspraak voor dakvensters.