Lamellendaken

Met een lamellendak als terrasoverkapping bepaal je zelf de lichtinval op het terras. Je kan hier een pergola of tuinkamer van maken door glaswanden of screens te plaatsen. Je hebt ook verschillende mogelijkheden in LEDverlichting. 

Een lamellendak als terrasoverkapping biedt veel voordelen voor uw woning. 

  • Een tuinkamer voor elk seizoen
  • Gepersonaliseerde overkapping
  • Verschillende kleurcombinaties mogelijk
  • Bepaal zelf je lichtinval
  • Windvaste terrasoverkapping

Lamellendaken

Windvaste terrasoverkapping met lamellen

Bij een terrasoverkapping Camargue®, Skye® of Algarve® van Renson met kantelbare aluminium lamellen bepaal je zelf de lichtinval op het terras. Deze overkapping bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen. Deze lamellen kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen in functie van de behoeften. De bediening gebeurt eenvoudig met een Somfy handzender. In gesloten toestand is het de terrasoverkapping met lamellen waterwerend. Via geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water naar de kolommen afgevoerd. Deze waterafvoer werkt ook bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.

Tuinkamer voor elk seizoen

Als het ‘s avonds donker wordt, schakelt u de geïntegreerde verlichting aan. De keuze voor koud of warm licht laat toe om de door u gewenste sfeer en uitstraling te creëren. Ook als het kouder wordt, blijft u gewoon buiten genieten. Hiervoor kunnen verwarmingselementen voorzien worden. De stralingswarmte zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling binnen de ruimte met een minimum aan warmteverlies. Zelfs uw geliefkoosde muziek weerklinkt zonder probleem op uw terras dankzij de geïntegreerde flat panel speakers. Deze stijlvolle terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Personaliseer uw overkapping

Door het toevoegen van zijelementen aan uw overkapping onstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden. Neergelaten windvaste, gemotoriseerde screens zorgen voor een beschermend cocoon. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk en perfect te combineren met andere materialen zoals bijvoorbeeld het tuinmeubilair. In open stand zijn de screens onzichtbaar en ook de motoren zijn compleet weggewerkt in de structuur. U kunt ook opteren voor glazen schuifwanden. In combinatie met windvaste screens blijft bovendien het voordeel van de zonwering behouden. Ook elegante schuifpanelen met windvaste screendoeken of houten lamellen behoren tot de mogelijkheid. Hout is weer helemaal terug en laat zich makkelijk combineren met andere materialen.