Baalu, de duurzame overkapping in aluminium

Baalu: een plaats om je terug te trekken uit de drukke buitenwereld, waar je je kan ontspannen en weer opladen... Esthetiek en functionaliteit in perfecte harmonie. Want met je eigen gepersonaliseerde buitenruimte geniet je niet alleen in alle rust en comfort op elk moment van het jaar. Je kan ook naadloos een gesloten ruimte integreren in je constructie, die je kan indelen als poolhouse, buitenkeuken of opbergruimte voor je tuingereedschap en buitenmeubilair. Functionaliteit op z’n best!

  • Duurzame materialen
  • Uitgepuurde stijl met strakke rechte lijnen
  • Unieke combinatie van hout en aluminium
  • Naadloze integratie van een gesloten ruimte
  • Meerdere modules koppelbaar

Belgisch design met oog voor afwerking

De Baalu is uniek in zijn soort door zijn prachtige combinatie van strak modern aluminium met de sfeervolle warmte van hout. Hierdoor integreert hij zich gemakkelijk in elke tuin en elke stijl. Een concept tot in de puntjes doordacht: alle technieken zitten mooi weggewerkt en geen enkel schroef is zichtbaar. Een uitgepuurde stijl met strakke rechte lijnen. Schoonheid zit steeds in de details. Ook elk project, uniek van ontwerp tot eindproduct, wordt voor jou met de grootste zorg op punt gezet. Zo ontvang jij een constructie volledig op jouw maat.

Unieke combinaties

Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden in je tuin en kan gebruikt worden als overdekt terras, poolhouse, buitenkeuken en zoveel meer. Een aluminium modulair systeem dat jij volledig personaliseert met verschillende afwerkingsmaterialen tot jouw ideale buitenruimte. Jouw creativiteit, jouw overkapping!