Uw pakketbrievenbus is altijd thuis

Onvindbare pakketjes, natgeregende kranten, verdwaalde brieven ... Herkenbaar? En misschien ligt dat zo gegeerde pakje niet thuis, maar in het postkantoor? Een eSafe pakket(brieven)bus maakt uw leven een pak eenvoudiger! Bespaar uzelf heen en weer geloop naar postkantoren en afhaalpunten of vermijd onnodig thuis te moeten wachten op pakjes. Met eSafe bent u als particulier en als bedrijf altijd zeker dat bestellingen veilig op hun bestemming geraken.

Combineer pakket en brievenbus
Heeft u nog geen brievenbus of is deze aan vervanging toe?
Opteer dan voor een pakketbrievenbus, die zowel voor pakketjes als brieven geschikt is.

Laat uw pakjes ophalen
Niet tevreden over uw online aankoop? Steek het pakje in de pakketbus en geef de code door aan de ophaler
Wissel sleutels uit met uw huurder, tuinier, poetsvrouw ...
of laat uw klanten iets ophalen na uw openingsuren.

Kies de kleur die bij uw woning past
Match uw pakketbus met uw woning door dezelfde kleur te kiezen als die van uw ramen, deur, poort ... Uw pakketbus is beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Ontzorg uw leven
Met eSafe kiest u voor de meest veilige, efficiënte en dus zorgeloze manier van pakjes ontvangen. Onze bussen hebben een rustgevend design, zijn gemaakt uit aluminium en afgewerkt met kwalitatieve, roestvrije structuurlak met 10 jaar garantie.

Onze producten

Het voordeel van een eSafe pakketbrievenbus

Voorzie uw oprit/gevel van een eSafe pakketbus en ontvang voortaan uw pakjes 24/7 thuis. Geen onnodig huisarrest meer. Geen over en weer geloop naar postkantoor, locker of afhaalpunt. Geen discussies meer met buren of werkgevers over de aflevering van uw pakjes. Met de eSafe pakketbrievenbussen maakt u het uzelf een pak eenvoudiger!

Een veilige brievenbus

Valklep:
Uw pakjes en brieven worden bovenaan in de bus gedeponeerd. Wanneer het deksel gesloten wordt, vallen deze zacht naar de bodem waar ze enkel via een sleutel uitgehaald kunnen worden. Deze methode laat toe meerdere pakjes veilig na elkaar te ontvangen.

Cijferslot:
Bij een online aankoop geeft u de code mee met uw adresgegevens. Zo komt deze code op het pakje terecht. De koerier leest de code af en kan het pakje veilig opbergen in de pakketbus. Het cijferslot laat toe pakjes te ontvangen en te laten ophalen.

Draai- of drukknop:
U ontgrendelt het deurtje. De koerier plaatst het pakje in de bus en draait/drukt zoals aangegeven op de knop. Op die manier zit uw pakje veilig weg.

Pakketbrievenbussen eSafe met valklep

Jouw pakjes en brieven worden bovenaan in de bus gedeponeerd. Wanneer het deksel gesloten wordt, vallen deze zacht naar de bodem waar ze enkel via een sleutel uitgehaald kunnen worden. Deze methode laat toe meerder pakjes veilig na elkaar te ontvangen.