Ramen & Deuren

Sven - Putte

Geachte

Langs deze weg willen we nog even meegeven dat we zeer tevreden zijn van de plaatsing vorige week van de nieuwe Veluxramen inclusief rolluiken alsook de Bubendorff voorzetrolluiken.
Jullie team is voorzichtig tewerk gegaan en in onze slaapkamer is er geen schade te bespeuren, wat bij dit soort ingrijpende werken toch geen evidentie was.

Luyckx - Vlimmeren

Enkele maanden geleden beslisten mijn vrouw en ik om onze wasruimte om te bouwen tot een speelruimte/veranda voor de kinderen. De bestaande achterdeur en raam zouden plaatsruimen voor een "grote" raam. Hiervoor deden we beroep op de diensten van Walbers woningafscherming. We kregen in de prachtige toonzaal al meteen de nodige informatie en keuzemogelijkheden. De levering en plaatsing gebeurde volledig volgens afspraken en bij Walbers stelde men zich hierin flexibel op. Het resultaat mag gezien worden en zowel wij als onze kinderen zijn blij dat onze woning hierdoor meer cachet heeft gekregen.
Bedankt aan Geert en zijn team van Walbers woningafscherming!
Vanwege Wouter.

Huybrechts - Halle

Beste Werner,
Met deze wil ik de firma Walbers en zijn medewerkers danken voor de correcte en stipte uitvoering van de door ons gevraagde werken. De materialen zijn TOP de afwerking prima! Ik wil hier ook BART en zijn ploeg bedanken, het zijn toffe en gezellige mensen die hun job kennen en klantgericht zijn. Bedankt nogmaals, wij maken zeker publiciteit voor jullie Firma.
Ludo en Micheline

Van Krunckelsven - Deurne

Beste Werner,

Bedankt aan het hele Walbers team voor de (zoals altijd) vlekkeloze plaatsing!
De vliegenschuifraam is opgemeten en mag van ons al meegenomen worden in de factuur. Wanneer deze gemaakt is dan weten we dat jullie wel zorgen dat de plaatsing hiervan in orde komt.
Alvast een fijn weekend!

Met vriendelijke groeten,
Glenn