De charme van houten dakvensters van Velux

Alle houten VELUX dakvensters zijn afgewerkt met 3 lagen: vocht en schimmelwerende impregnatie en 2 lagen kleurloze acryl vernis op basis van water. Voor een lange levensduur raden wij aan om op het dakvenster regelmatig een nieuwe vernislaag aan te brengen.

Kiezen voor een dakraam heeft vele voordelen. U krijgt 40% meer daglicht binnen en ist zeer onderhoudsvriendelijk. U bekomt een betere isolatie en minder risico op bouwknopen. De dakvensters zijn voorzien van een ventilatieklep die, zonder het venster te openen, zorgt voor een natuurlijke ventilatie en verluchting

Onze producten

Onderhoudsvriendelijk en vochtbestendinge dakramen

Witte polyurethaan dakvensters zijn onderhoudsvriendelijk, vochtbestending en hedendaags. Ze hebben een houten kern om de stabiliteit te verbeteren en zijn naadloos omhuld met polyurethaan en afgewerkt met een witte laklaag. Ideaal voor badkamers.

Velux INTEGRA® is kiezen voor extra comfort

Soms, zoals in een traphal, een "open space" living of omdat de dakconstructie het niet toelaat, moeten dakvensters, rolluiken of gordijnen
buiten handbereik geplaatst worden. INTEGRA® dakvensters (elektrisch of op zonne-energie) zijn uitgerust met een regensensor. Deze sluit automatisch de vensters bij de eerste regendruppels. U heeft keuze uit 2 oplossingen:

  • Zonne-energie: Daglicht levert de energie.  Geen bekabeling noch elektriciteit nodig, werkt op fotovoltaïsche zonnecel.
  • Elektrisch: Plug & Play’ uitgerust (stekker in het stopcontact steken en het dakvenster is klaar voor gebruik).

Optimale energieprestatie van Velux dakvensters

VELUX vensters optimaliseren de energieprestatie van uw huis dankzij de betere isolatie eigenschappen. Dakvensters laten zonnewarmte door en bieden zo gratis warmte, een winters straaltje zon zorgt meteen voor een aangenamere binnentemperatuur en een lagere energiefactuur. Voorzie buitenste zonneschermen ofrolluiken om oververhitting in de zomer te vermijden en u geniet maximaal.