Met de deur in huis vallen

Om met de deur in huis te vallen: voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren met net dat tikkeltje meer, u vindt ze bij Walbers. Van tijdloos klassiek tot modern en trendy, wij hebben voor u de perfecte binnenkomer. Ons gamma deuren van Présence en Deceuninck is eenvoudig aan te passen op maat en is beschikbaar in een ruime keuze aan kleuren. Dichtingen, stabiliteit en vormvastheid zijn van een hoog niveau, want enkel het beste is goed genoeg voor u. Laat u adviseren door onze deurexperts!

Voordelen:

  • Maatwerk
  • Inbraakwerend
  • Onderhoudsarm
  • Ruime keuze aan kleuren
  • Klassieke en moderne deuren

Onze producten

Een entrée in stijl

Trek de stijl van uw ramen door naar uw deuren en er heerst een harmonieuze sfeer in uw woning. Onze grote collectie voordeuren biedt voor ieder wat wils: cottage, landelijk, modern of eigentijds. U heeft de keuze uit houtstructuurfolie of een kleurlak uit het gamma van Deceuninck. Mooi en duurzaam! Meer nog: de afgeronde vorm van de profielen verfraait absoluut uw woning.

Duurzame en energiezuinige deuren

Dankzij hun erkende thermische en akoestische isolatie en perfecte water- en winddichtheid, verhogen de deuren niet alleen uw comfort, maar verlagen ze ook uw energiefactuur. Onze deuren zijn ontworpen om lang – héél lang – mee te gaan. Ze zijn onderhoudsarm en 100 % recycleerbaar op het einde van hun gebruikscyclus! De deuren zijn compatibel met alle soorten veiligheidsbeslag, zodat inbrekers voor een lastige klus staan.

Personalisatie van uw deur

Zet de deur wagenwijd open naar meer mogelijkheden: u kunt de stijl van uw deuren personaliseren (met of zonder glas/decoratie ...) en u kiest zelf uw handgrepen (messing, inox, ...). En zo geniet u jarenlang van uw knappe voordeur, inkomdeuren en buitendeuren. De hoogste kwaliteit van maatwerk, daarvoor staan wij garant. Ontdek het zelf!