Deuren

Walbers Woningafscherming biedt het meest complete aanbod aan voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren: van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend. Ons gamma is eenvoudig aan te passen op maat en is beschikbaar in een ruime keuze aan kleuren. Dichtingen, stabiliteit en vormvastheid zijn van een hoog niveau.

Wij bieden een ruim aanbod aan voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren voor uw woning met verschillende voordelen.

  • Klassieke en moderne deuren
  • Maatwerk
  • Ruime keuze aan kleuren
  • Inrbaakwerken 
  • Onderhoudsarm

Onze producten

Stijlen

Trek de stijl van uw ramen door naar uw deuren en er heerst een harmonieuze sfeer in uw woning. Een grote collectie voordeuren in elke stijl mogelijk: van cottage, naar landelijk, naar modern of eigentijds. Keuze uit houtstructuurfolie of een kleurlak uit het gamma van Deceuninck. Een ruim gamma aan kleuren en afwerkingen voor dat zich perfect laat combineren met eender welke stijl. De afgeronde vorm van de profielen verfraait uw woning.

Duurzame en energiezuinige deuren

Dankzij hun erkende thermische en akoestische isolatie en perfecte water- en winddichtheid, verhogen de deuren niet alleen uw comfort, maar verlagen ze ook uw energiefactuur. Onze deuren zijn ontworpen om lang – héél lang – mee te gaan. Ze zijn onderhoudsarm en 100 % recycleerbaar op het einde van hun gebruikscyclus! De deuren zijn compatibel met alle soorten veiligheidsbeslag, zodat inbrekers voor een lastige klus staan.

Personalisatie

Zet de deur wagenwijd open naar meer mogelijkheden: u kunt de stijl van uw deuren personaliseren (met of zonder glas/decoratie ...) en u kiest zelf uw handgrepen (messing, inox, ...)