Ramen

In de Zendow neo serie vindt u daarom een ruime waaier aan raam- en deurprofielen die een oogstrelend design en een veilig karakter combineren met een hoge isolatiewaardeIsolerende prestaties halen die zelf tot 30 procent hoger liggen in vergelijking met traditionele profielen! Keuze uit modern, landelijk, tijdloos en klassiek.

Wij bieden een ruime waaier aan raam- en deurprofielen met verschillende voordelen voor uw woning.

  • Veilig en duurzaam karakter
  • Hoge isolatiewaarde
  • Tijdloos karakter
  • Verschillende stijlen

Onze producten

Onderhoudsvriendelijk

Pvc is bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarom vragen de standaard ramen heel weinig onderhoud. Onze ramen zijn jarenlang kleurvast. Onze innoverende kleurlakken reflecteren het zonlicht in plaats van het te absorberen.

Kleuren

De kleur van buitenschrijnwerk is bepalend voor het uitzicht van een woning. Daarom is het belangrijk er één te kiezen die niet alleen van buiten maar ook van binnen perfect past. In onze collectie vindt u alvast een gevarieerde waaier aan schitterende én onderhoudsvriendelijke kleuren.

100% Belgische ramen

De consument van vandaag heeft hogere eisen inzake kwaliteit, effectieve economische en ecologische return. Ook is hij gevoelig voor technologische innovatie, lokale herkomst en last but not least voor emotioneel design. Deceuninck volgt de analyse van trendwatchers en futurologen zoals o.a. Herman Konings en biedt u een rijk geschakeerde kleurervaring.