Uw ramen, uw uithangbord

Als u oude houten ramen wil vervangen of op zoek gaat naar de beste ramen voor uw renovatieproject, dan is gericht advies van raamprofessionals geen overbodige luxe. Al decennialang zijn wij specialist in het plaatsen van ramen. Wij weten wat u nodig heeft en komen aan uw wensen tegemoet met een schitterend gamma Deceuninck ramen. Dat is stijl en comfort zonder grenzen. Neem nu de Zendow neo serie: raam- en deurprofielen met een oogstrelend design, veilig karakter en een hoge isolatiewaarde, zelfs tot 30 procent hoger in vergelijking met traditionele profielen. Modern, landelijk, tijdloos en klassiek, kies uw pvc ramen!

Voordelen:

  • Tijdloos karakter
  • Hoge isolatiewaarde
  • Veilig en duurzaam karakter
  • Super onderhoudsvriendelijk

Onze producten

PVC ramen, een sterke isolator

Pvc is van nature een goede isolator. Voeg daarbij het meerkamersysteem van de raamprofielen van Deceuninck en u zit goed voor een topisolatiewaarde. Dat betekent voor u: minder stookkosten, een lagere energiefactuur en een minder schadelijke CO2-uitstoot. Ideaal om te voldoen aan de strenge EPB-regelgeving.

Mee met de nieuwste kleurtrends

De kleur van buitenschrijnwerk is bepalend voor het uitzicht van uw woning. Daarom is het belangrijk een kleur te kiezen die perfect past, zowel buiten als binnen. In onze collectie vindt u alvast een gevarieerde waaier aan schitterende én onderhoudsvriendelijke kleuren. Onze pvc ramen zijn bovendien jarenlang kleurvast. De innoverende kleurlakken reflecteren het zonlicht in plaats van het te absorberen. Tja, onze ramen zijn nu eenmaal bestand tegen alle weersomstandigheden. 

100% Belgische ramen

Als u investeert in nieuwe ramen, dan mag u wat verwachten. Bij Walbers maken we het waar met Deceuninck ramen: synoniem voor kwaliteit, een effectieve economische en ecologische return. Meer nog: u profiteert ook van technologische innovatie, het 100% Belgische karakter en last but not least van een knap design. Deceuninck volgt de analyse van trendwatchers en futurologen zoals o.a. Herman Konings en biedt u een rijk geschakeerde kleurervaring. Kom dat zien!