Deceuninck Schuiframen

Deceuninck schuifdeuren zijn ontworpen als een ode aan de lichtheid: de profielen werden minutieus bestudeerd en het zichtbare oppervlak ervan is herleid tot een minimum. U vindt ongetwijfeld de ideale schuifoplossing voor uw interieur. Bovendien werd de uv-bestendigheid uitvoerig getest, zodat u jarenlang kunt genieten van defrisse kleuren.

Voordelen

Met de Monorail schuifdeur van Deceuninck haalt u de wereld buiten bij u thuis naar binnen. Tegelijkertijd binnen en buiten leven? Het kan met de juiste buitendeur!

 • Onberispelijke kwaliteit: ISO 14001-certificaat
 • UV-bestendige profielen: alle kleuren werden zorgvuldig uitgetest en technisch goedgekeurd
 • Optimale lucht- en waterdichtheid: door de voorgemonteerde dichtingen
 • Fijne -en elegante profielen
 • Meer isolatie: combineerbaar met glas tot 42 mm dik
 • Weinig onderhoud

Isolatie

PVC is van nature een uitstekende isolator. Monorail heeft een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m².k afhankelijk van de beglazing) en is combineerbaar met glas van 5 tot 42 mm dikte.

In de fabriek voorgemonteerde borstelstrips dragen bij tot een optimale lucht- en waterdichtheid en zorgen ervoor dat u geen weerstand ondervindt wanneer u met de deuren schuift. Ook wat de prijs betreft, bent u bij Deceuninck aan het juiste adres. De prijs-kwaliteitsverhouding is onklopbaar!

Veiligheid

Deceuninck Zendow & Zendow#neo voldoet aan de Europese officiële veiligheidsnormen betreffende inbraakwerendheid NBN EN 1627 tot en met 1630. Sterker nog ! De behaalde norm vertelt dat een Deceuninck Zendow en Zendow#neo raam uitgerust met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas langer weerstand biedt dan de drie vooropgestelde minuten die binnen de testprocedure van kracht zijn. Hierbij wordt niet enkel de resistentie tegen het opheffen getest, maar ook de weerstand tegen het openwringen, het breken van de beglazing en het opendraaien van de kruk.

U maakt uw Monorail-schuifdeur zo inbraakveilig als u zelf wilt: met meerpuntssluitingen op drie of vijf plaatsen. Om uw schuifdeur open te doen, kiest u voor een kruk, een sleutel of een verzonken komgreep

Kleuren

In onze collectie vindt u alvast een gevarieerde waaier aan schitterende én onderhoudsvriendelijke kleuren.

 • Eenzijdige en tweezijdige coating
 • Integrale coating
 • Standaard folies
 • Folie special edition (volume II)
 • In de massa gekleurd

Afwerking

Deceuninck schuifdeuren zijn ontworpen als een ode aan de lichtheid: de profielen werden minutieus bestudeerd en het zichtbare oppervlak ervan is herleid tot een minimum. Zo zijn de schuifdeuren van Deceuninck gemaakt om harmonieus samen te smelten met alle mogelijke architectuurstijlen en types van binnenhuisdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar met 2 tot 6 vleugels (met of zonder horren) en in een ruime waaier van ral-kleuren. U vindt ongetwijfeld de ideale schuifoplossing voor uw interieur. Bovendien werd de uv-bestendigheid uitvoerig getest, zodat u jarenlang kunt genieten van de frisse kleuren.

Het geprofileerde handvat is geschikt voor een groot glasoppervlak en komt de weerstand en stevigheid van de schuifdeuren ten goede. De fijne en elegante profielen bevorderen een optimale lichtinval.

Premies

De volledige of gedeeltelijke vernieuwing van het buitenschrijnwerk: vervanging van ramen en buitendeuren door isolerende hoogrendementsbeglazing met een Ug-waarde van maximaal 1,1 W/m²K. Samen met deze werken komt ook de plaatsing van rolluiken en de afwerking langs binnen- en buitenkant in aanmerking

Opgelet: Voor schrijnwerk geplaatst vanaf 1 juli 2016 (plaatsingsdatum moet op de factuur staan) gelden de ventilatievoorwaarden uit het Energiebesluit van 19/11/2010. Dit betekent dat de toevoer van verse lucht in de droge lokalen moet worden gegarandeerd door ventilatieroosters in de ramen of door een ventilatiesysteem in de woning van het type B of D. Een apart ventilatiesysteem komt niet in aanmerking voor de renovatiepremie.

Voorwaarden renovatiepremie

Premies Energiebeheerder

De Vlaamse overheid verplicht de Vlaamse elektriciteitsnetbeheerders (Infrax en Eandis) om een aantal energiebesparende investeringen financieel te ondersteunen. Als u investeert in een bestaande woning of appartement kunt u in aanmerking komen.

Premies van energiebeheerder

Meetbare kwaliteit van pvc schrijnwerk

Topkwaliteit of niet, het heeft grote gevolgen voor je wooncomfort. Zeker als het gaat over ramen en buitenschrijnwerk. Wil je het hele jaar door constante temperaturen? Dan is alleen het beste goed genoeg. Bij Walbers is kwaliteit alvast nooit vrijblijvend. Integendeel, het is onze topprioriteit! Dat we sinds jaar en dag eigenaar zijn van het Kiwa-certificaat, bewijst dat des te meer. Ontdek hier waar het Kiwa-certificaat voor staat en waarom het een garantie is op superieure PVC-ramen en -deuren.

Kiwa: wat betekent dat?

Kiwa is een onafhankelijke certificatie-instelling die via audits en inspecties klanten helpt om de kwaliteit van hun diensten en producten te verbeteren. Het internationale Kiwa-label geeft aan dat de door Kiwa gecertificeerde bedrijven werken volgens een vastgesteld kwaliteitsbewakingsschema en zo voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zijn opgesteld door een onafhankelijke commissie van experten. De maatstaven die Kiwa voor buitenschrijnwerk aanreikt, hebben onder meer betrekking op de verankering, de isolatie en de beglazing van de profielen.