De subtiele vliegenvanger

Een gevoel van openheid en frisse lucht in huis, heerlijk. Maar wat met vliegen? Knap lastig. Met vliegenramen van Unilux of Eosol kan u op twee oren slapen. Multifunctioneel, fraai, strak, op maat van elke raam of deur… zo maken deze vliegenramen uw leven gemakkelijker. Vliegenramen zijn een basisbescherming aan elk raam om te verluchten. Liefst onopvallend, zodat ze het zicht naar buiten niet verstoren. Het goede nieuws: onze profielen zijn mooi afgewerkt en in elke RAL-kleur mogelijk. Kom kiezen bij Walbers zonwering!

Voordelen:

  • Basisbescherming voor ramen
  • Optimale verluchting in huis
  • Mooi afgewerkte profielen
  • Verkrijgbaar ik elke RAL-kleur

Onze producten

De nieuwe generatie vliegenramen

Vliegenramen zijn functioneel, maar ze mogen geen afbreuk doen aan de look van uw woning of tuin. Het hele productassortiment vliegenramen van Eosol is rond dit concept gemaakt en is een flinke meerwaarde voor uw huis. Gebruiksgemak en esthetiek gaan hand in hand. Exact wat u nodig heeft, zo’n subtiele en kwaliteitsvolle vliegenramen op uw ramen!

Ook vliegendeuren

Niet enkel uw ramen, ook uw schuifdeuren zet u wel eens graag open. Geen enkel probleem dankzij de vliegendeuren van Unilux: modern vormgegeven, passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. Enkelvoudige of dubbele plissé hordeuren, alles is mogelijk. Alvast even zien hoe knap en functioneel onze vliegenramen en -deuren zijn? Zeer welkom bij Walbers zonweringen in Beerse.