Doekdaken

Wat is het voordeel van een textiele terrasoverkapping? Met een terrasoverkapping met uitschuifbaar doek wordt u beschermd tegen de zon met behoud van een optimale hoeveelheid licht. Bij minder fel zonlicht, kan het doek van de overkapping gedeeltelijk of volledig opgerold worden naargelang de gewenste lichtinval. 

Een doekdak als terrasoverkapping biedt veel voordelen voor je woning.

  • Geschikt voor grote afmetingen
  • Terrasoverkapping met uitschuifbaar doek
  • Optimale hoeveelheid licht
  • Overkapping gedeeltelijk of volledig opgerold

Onze producten

Textiele terrasoverkapping

Wat is het voordeel van een textiele overkapping? Met een comfortabele textiele terrasoverkapping heeft u geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering boven het hoofd. U wordt beschermd tegen de zon met behoud van een optimale hoeveelheid licht. Bij minder fel zonlicht, kan het doek van de overkapping gedeeltelijk of volledig opgerold worden naargelang de gewenste lichtinval. De zonwering zit volledig geïntegreerd in een duurzame aluminium structuur waardoor een esthetisch geheel ontstaat.

Zonwering voor veeleisende gevels

Is een doekvouwdak een alternatief voor een knikarmscherm? Een doekdak staat op stevige aluminium staanders. Hierdoor is het bestand tegen onderslaande windvlagen. Door ontlasting van de montagepunten is de bevestiging aan moeilijke en geïsoleerde gevels ook mogelijk.

  • Geschikt voor grote afmetingen
  • Grotere diepte als breedte mogelijk
  • Voor bijzonder grote terrassen zijn gekoppelde installaties mogelijk

Draadloze handzender

De draadloze besturing van uw zonwering wordt technisch mogelijk gemaakt door radiotechnologie. Dit geeft vrijheid van bedienen, is betrouwbaar, en signalen gaan dwars door twee betonnen muren. Onze doekdaken opent en sluit u eenvoudig en met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras.