Sundaze: Dare to dream

Pas het design van jouw droompergola aan aan je eigen wensen en creëer zo dat ultieme vakantiegevoel ook dagdagelijks bij je thuis. Kies voor een Box unit met ingewerkte vloer, een vrijstaande Bay unit voor montage op een terras of een aanbouwmodel. Als dakinvulling heb je de keuze uit een duurzaam vouwdak, stijlvolle lamellen of zelfs een volledig afgesloten geïsoleerd dak. Ook voor de wandinvulling is er een uitgebreide keuze aan verschillende types lamellenwanden en shutters in hout en/of aluminium, al dan niet verschuifbaar.

Met Sundaze staat zorgeloos genieten centraal. De Puro reeks bestaat uit stijlvolle outdoor units, met oog voor minimalistisch design en gedetailleerde afwerking. Alles wordt met passie en gedrevenheid ontworpen en geproduceerd in ons hoofdkantoor in Deinze (BE).

Onze producten

Sundaze

Live the good life

Bewonder Puro in z’n puurste vorm. Het subtiele lijnenspel en de zachte afronding van de structuren maken van deze pergola een echt pareltje in je tuin. Aangenaam om in te genieten én mooi om naar te kijken. Nodig vrienden en familie uit en beleef unieke momenten in een prachtig kader.

Box of Bay? Mix en match kleuren & materialen, combineer hout met zwart of wit aluminium en creëer een warme uitstraling. Maak je keuze, mix & match en creëer zo je perfecte buitenruimte.