Creëer ruimte voor uw vrije tijd...

Droomt u al jaren van een overdekte loungeruimte om het ganse jaar door te genieten van uw tuin?
Genieten van die eerste zonnestralen in de lente, maar ook van de gezellige familiemomenten in de herfst en die zalige winterbarbecue met vrienden? Dat kan. Met de Maluwi leeft u gans het jaar buiten.

Geniet van het buitenleven…

De Maluwi past zich volledig aan uw wensen aan. Bent up op zoek naar een duurzame carport met of zonder berging die past bij de stijl van uw woning? Deze structuur valt perfect te combineren met uw woning en uw tuin. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen.

Of droomt u eigenlijk al jaren van een overdekte loungeruimte om het ganse jaar door te genieten van uw tuin? Laat uw creativiteit de vrije loop, de keuze van functionaliteit is volledig aan u.

Waarom kiezen voor een Maluwi?

Om u een optimale kwaliteit te garanderen, werken we met duurzame kwalitatieve materialen:

  • Ons aluminium wordt volgens de normen van Qualicoat Seaside gelakt, wat wil zeggen dat de lak een sterkere weerstand biedt in agressievere milieus (kuststreek, industriegebied,...)
  • We hebben gekozen voor thermowood omdat dit hout een verhittingsproces ondergaat waardoor het erg vormvast en ongevoelig wordt voor vocht, schimmels en weersinvloeden.
  • We gebruiken padoek omdat dit een zeer duurzame en uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika is (duurzaamheidsklasse 1) die geen kwasten bevat en een mooie vergrijzing garandeert.

Modulaire en multifunctionele constructie voor uw tuin

De Maluwi is een aluminium modulair systeem waarbij u zelf bepaalt hoeveel modules u combineert en hoe u uw constructie aankleedt. Kies uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie.
De Maluwi heeft een strak design waarbij kwaliteit en esthetiek centraal staan. 
 

WANDEN:
Wilt u een opbergruimte integreren om uw materiaal droog te houden? We bouwen die op met wanden in thermowood,
padoek of wpc die volledig waterdicht zijn. Elke wand wordt voorzien van een dampscherm en kan indien gewenst dubbelzijdig
beplankt worden. Zo wordt er een volledig afgesloten ruimte gecreeërd. Deze ruimte wordt dan voorzien van een
moderne grote aluminium schuifdeur met opaal glas zodat u een volwaardig tuinhuis in uw constructie integreert.
PANELEN:
De aluminium constructie kan aangekleed worden met verschillende waterwerende panelen. Elk paneel is
90 x 230 cm groot en is verkrijgbaar in thermowood vuren, thermowood ayous, wpc, helder glas of opaal glas.
De panelen kunnen onderling aan elkaar worden vastgemaakt (zonder dat er ook maar één schroef zichtbaar is). Zo creëer je een modern en warm design én ben je beter beschermd tegen wind en regen.
DAKBEDEKKING:
De constructie wordt afgewerkt met een houten dakstructuur en EPDM.
Het onderdak is afgewerkt met beplanking in thermowood.