Bake Off kriebels bij Walbers zonweringen

Ondertussen heeft iedereen ongetwijfeld ook de tweede aflevering van Bake Off Vlaanderen gezien. De trouwe klanten en oplettende kijkers onder ons zullen ongetwijfeld onze collega Werner hebben herkend.

Jawel, wij mogen met trots vertellen dat hij zich heeft mogen en kunnen bewijzen in dé tent van Bake Off Vlaanderen!

27 oktober startte het vijfde seizoen van Bake off Vlaanderen op Play4. Tien bakkers geven dan het beste van zichzelf in de baktent aan het Rubenskasteel in Zemst. Éen daarvan is onze collega Werner Seels!

Dat hij een talent heeft voor bakken, dat hebben wij bij Walbers gelukkig al mogen ondervinden. Maar dat hij zijn kans zou wagen in Bake Off? Dat kwam toch wel als een verrassing aan.
Maar geen moment werd er getwijfeld dat hij ver zou geraken. Na vele selectierondes en bakproeven heeft hij het tot de laatste 10 geschopt, die zich mogen bewijzen in dé befaamde tent.

De amateurbakkers zetten de jury elke week drie van hun creaties voor. Zij doen dat in drie verschillende rondes: de signatuuropdracht, de technische opdracht en een spectakelstuk.
Werner gaf het beste van zichzelf en dat kostte hem bloed, zweet én een vingerverbandje. 

De rolcake met pistache en het spectakelstuk, dat zijn passie voor voetbal en de liefde voor zijn Ann weergeeft, werden goed beoordeeld door Herman en Regula. Echter viel toch de spijtige verdict: Werner moet de wedstrijd verlaten.

Met opgeheven hoofd keert Werner weer naar huis en... naar Walbers zonweringen. Zowel thuis als op het werk is iedereen terecht fier op hem.

En blij! Dat hij nu weer meer tijd heeft om voor ons te bakken. ;-)

Benieuwd hoe de andere kandidaten (volgens Werner allemaal toppers trouwens) het er nog vanaf brengen in Bake Off Vlaanderen?
Kijk dan zeker elke woensdag om 20u35, op Play4 of GoPlay.