Contact
Ramen & deuren

Ramen & deuren

Walbers woningafscherming is gespecialiseerd in renovatie van ramen en deuren. Dankzij de recentste profielen blijft de warmte binnen en de koude buiten. De mooie stijl van de ramen en het technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen.

Bekijk producten

Veiligheidsdeuren en inbraakwering

Anaf Products nv produceert als vooruitstrevend Belgisch bedrijf reeds meer dan 40 jaar voordeurpanelen, plaatsingsklare gekeurde veiligheidsdeuren en oppervlaktebehandelingsproducten voor pvc- en aluminium schrijnwerk.

Anaf introduceerde als eerste deurpanelenfabrikant in België het concept van de vleugeloverdekkende deur. Een vleugeloverdekkende deur is veel mooier, steviger, beter isolerend en veiliger dan een traditioneel vulpaneel. Door hun speciale montage zijn deze voordeuren ook volledig zelfdragend, wat wil zeggen dat deze nooit meer kzeggen dat deze nooit meer kunnen afzakken, wat met een klassieke constructie wel nog kan gebeuren. Bij vleugeloverdekkende deuren ziet u ook de ontsierende rubberdichtingen niet die u bij een gewone alu of pvc-voordeur wel kunt zien.

Présence veiligheidsdeuren & inbraakwerende deuren

Met de reeks Présence inbraakveilige deuren zet Anaf Products al jaren de trend in België. Om te beantwoorden aan het onveiligheidsgevoel ontwikkelde Anaf Products een eigen aluminium profielsysteem genaamd “Anaf Allround”.

Dit systeem maakt het voor inbrekers onmogelijk om aanvallen te doen op de zijkant van het extra dikke metalen deurpaneel. Daarna wordt de deur volledig afgewerkt met gekeurd inbraakwerend beslag om zo een compleet inbraakwerend geheel te vormen. Het is dan ook geen toeval dat de voordeuren uit de Présence-reeks na uitvoerige inbraaktesten integraal gekeurd werden als inbraakwerend systeem door het onafhankelijk instituut SKG, volgens de Europese norm EN2.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte