Contact
Renson Algarve Canvas

Bekijk product

Renson Algarve Canvas

De vaste invulling maakt de Algarve Canvas tot de ideale structuur voor een carport, overdekte buitenruimte of luifel.  Daarnaast voorziet Renson verschillende opties voor zij-invulling, zoals schuifwanden en vaste wanden, Loggia schuifpanelen, glazen schuifwanden of zonwering, zodat de modules helemaal aan de noden van het huis aan te passen zijn. 

Bekijk product

Renson Algarve Canvas
Renson Camargue

Bekijk product

Renson Camargue

Een innoverende terrasoverkapping met een lamellendak, dat langs de zijden afgesloten kan worden door geïntegreerde windvaste Fixscreens®. Aan de kwaliteit van de afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar. Camargue is volledig maatwerk.

Bekijk product

Renson Camargue
Renson Algarve Aero

Bekijk product

Renson Algarve Aero

Deze eenvoudige en praktische dakstructuur met vlak zon- en waterwerend afdak met roteerbare lamellen maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Dit lamellendak kan geïntegreerd worden in een bestaande dakopening of wordt geplaatst op een bestaande structuur.

Bekijk product

Renson Algarve Aero
Renson Algarve

Bekijk product

Renson Algarve

Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping is een zonwerend dak met roteerbare lamellen. De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren. Verkrijgbaar in een een groot aanbod van standaardafmetingen.

Bekijk product

Renson Algarve
Renson Skye

Bekijk product

Renson Skye

Modulaire, innoverende en volledig afsluitbare terrasoverkapping met kantelbare en open schuivende aluminium lamellen, met perfect onzichtbare geïntegreerde zijelementen. In de winter kan het dak opengeschoven worden om volop van het zonlicht te kunnen genieten.

Bekijk product

Renson Skye
Renson Lagune

Bekijk product

Renson Lagune

Deze uitschuifbare terrasoverkapping met doek van RENSON® is de enige met windvaste doekzonwering geïntegreerd in de structuur. De basisstructuur kan volledig gesloten worden waarbij het doekzonweringsdak waterdicht en toch lichtdoorlatend is. Mogelijkheden tot uitbreiden met licht, screens, glaswanden mogelijk.

Bekijk product

Renson Lagune
Renson Lapure

Bekijk product

Renson Lapure

De stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping met doek Renson Lapure bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel. Bij een open dak kan men genieten van de zon terwijl de lichte structuur visueel niet stoort.

Bekijk product

Renson Lapure
Carport Renson Algarve Canvas

Bekijk product

Carport Renson Algarve Canvas

Met een carport zijn al deze risico’s van de baan: de overkapping schermt uw wagen veilig af. De aluminiumoverkappingen van vandaag zijn esthetische hoogstandjes. Hun design blinkt uit door soberheid, eenvoud en strakheid. De carports gaan volledig op in de omgeving, ongeacht de bouwstijl.

Bekijk product

Carport Renson Algarve Canvas

Voordelen van een terrasoverkapping

Waarom kies je voor een terrasoverkapping? Een aluminium terrasoverkapping is een verrijking van uw huis en tuin. Zo kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. Hierdoor zorgt een terrasoverkapping gegarandeerd voor plezier en comfort! 

Moet je hier een vergunning voor hebben om dit te plaatsen? "Een terrasoverkapping valt in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de terrasoverkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden.

Absoluut maatwerk voor terrasoverkappingen

Alle overkappingen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u ook alles harmonisch afstemmen op uw gevel. Kies voor een strak of een klassiek gootprofiel, polycarbonaat of glas of aluminium en een bijpassende kleur voor het frame. Zo heeft u een prachtige terrasoverkapping in uw tuin, die helemaal voldoet aan uw wensen.

Een terrasoverkapping met zonwering of glaswanden

Een multifunctionele overkapping met tal van uitbreidingsopties. Zo kunt u de terrasoverkapping uitbreiden met verlichting, zonwering en/of glaswanden. U geniet dan optimaal van het buitenleven, beschermd tegen UV-straling, hitte, wind en regen.

Een alternatief voor een veranda

Wat is het verschil met een veranda? Een aluminium overkapping is een goedkoop alternatief voor een veranda. Het blijft een open ruimte. Je kan een zijkant of een voorkant dichtmaken met glazen schuifwand of screens en jezelf beschermen tegen de wind of inkijk.

Makkelijk in onderhoud 

Welk onderhoud heeft een terrasoverkapping nodig? Dit type zonwering is zeer makkelijk in onderhoud. Het aluminium van de overkapping kan je best reinigen met een aluminium reinger. Je reinigt best één keer per jaar de polycarbonaatplaten grondig. Je hoeft je overkapping niet opnieuw te schilderen zoals een houten constructie.

Automatisatie van terrasoverkapping

U kiest voor een uitbreiding van uw terrasoverkapping. Denk maar aan spots of windvaste screens of een zonwering bovenop uw overkapping. U kan deze bedienen met een afstandsbediening. Aan de Somfy Expert heeft u een betrouwbare partner die u voor, tijdens en nà het hele aankoopproces begeleidt. Hij staat in voor het correct uitvoeren van gemaakte vanaf de eerste opmeting van uw zonwering tot een perfect technische installatie in uw woonomgeving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte