Contact

Energie besparen door PVC ramen & deuren

In uw woning kan veel warmte verloren gaan via de ramen en deuren. Verwarming en airconditioning maken in een gebouw bijna 70% van het totale energieverbruik uit. Goed isolerend glas en schrijnwerk levert u een mooie energiebesparing op.  Een investering in een beter isolerende beglazing zal trouwens ook tot uiting komen op het EPB-certificaat dat u in dat geval moet kunnen voorleggen bij verkoop van de woning.

PVC Ramen & deuren voor renovatie 

Wij plaatsen voor u ook deze hoogwaardige ramen en deuren in pvc. De pvc-raam- & deurprofielen komen aan al uw wensen tegemoet. Hun mooie stijl en technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen. De ramen kunnen uitgevoerd worden in erg uiteenlopende uitvoeringen en maten. Draai-kipramen, dakvensters, schuiframen, vaste ramen met ventilatieroosters. Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken. We proberen u hier wat wegwijs te maken en u te helpen bij uw keuze.

Binnenafwerking van kunststof ramen & deuren

Bij het uitbreken en renoveren van ramen en deuren is een mooie afwerking zeer belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in binnenafwerking. U kan kiezen voor een omlijsting rond ramen en deuren in pvc materiaal.  Het voordeel van deze afwerking is dat u niet moet schilderen of behangen. Wenst u toch een afwerking met bezetting, geen probleem, ook hier zorgen wij voor een mooie afwerking.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte