Contact
Verano V918 Purbeck

Bekijk product

Verano V918 Purbeck

De V918-Purbeck is een terrasoverkapping in Victoriaanse stijl. Geen strak design dus, maar sierlijke details, rustieke ornamenten en een klassieke goot. Hierdoor past deze terrasoverkapping perfect bij een landelijk huis. Maar ook tegen de gevel van een moderne woning zal de Purbeck niet misstaan.

Bekijk product

Verano V918 Purbeck
Verano V910 Garda

Bekijk product

Verano V910 Garda

De Garda terrasoverkapping van Verano wordt uitgevoerd in gelaagd glas 5.5.2 of in polycarbonaat 16 mm. Polycarbonaat is prijsgunstig, stevig en licht van gewicht. Gelaagd glas is veilig en stevig. Bovendien zorgt glas voor een mooie uitstraling en neemt het vrijwel geen licht weg.

Bekijk product

Verano V910 Garda
Verano V905 Iseo

Bekijk product

Verano V905 Iseo

De Iseo is een stabiele aluminium overkapping met polycarbonaat platen. Polycarbonaat is een sterke kunststof die nagenoeg onbreekbaar is en licht van gewicht. U kunt de terrasoverkapping zo breed maken als u wilt. De robuuste tussenpalen zorgen voor stevigheid.

Bekijk product

Verano V905 Iseo
Verano V908 - Ledro

Bekijk product

Verano V908 - Ledro

Met de V908 hebben we een aluminium overkapping uitgerust met polycarbonaat platen. Polycarbonaat is een sterk kunstof die onbreekbaar is en licht van gewicht.
Door de robuuste tussenpalen wordt een enorme stevigheid gecreërd. Deze overkapping kan gekoppeld tot 14 meter breedt gaan.

 

 

Bekijk product

Verano V908 - Ledro
Verano V645 Padua

Bekijk product

Verano V645 Padua

De terrasvouwdaken Padua van Verano® hebben een Italiaans design.  Een luxe collectie om in stijl te genieten van het buitenleven. Tevens de ideale bescherming tegen zon, regen en wind voor u en uw gezin. 

Bekijk product

Verano V645 Padua
Verano V630 Malmo

Bekijk product

Verano V630 Malmo

Wanneer u kiest voor de V630-Malmö kunt u een windvaste uitval creëren van wel 6 meter lang. Bovendien kunt u het systeem geheel elektrisch openen of sluiten. De V630 bestaat uit verticale palen aan het uiteinde en dient aan een muur te worden bevestigd. Hierdoor is deze variant een zonwering en overkapping in één.

Bekijk product

Verano V630 Malmo

Voordelen van een terrasoverkapping

Waarom kies je voor een terrasoverkapping? Een aluminium terrasoverkapping is een verrijking van uw huis en tuin. Zo kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. Hierdoor zorgt een terrasoverkapping gegarandeerd voor plezier en comfort! 

Moet je hier een vergunning voor hebben om dit te plaatsen? "Een terrasoverkapping valt in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de terrasoverkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden.

Absoluut maatwerk voor terrasoverkappingen

Alle overkappingen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u ook alles harmonisch afstemmen op uw gevel. Kies voor een strak of een klassiek gootprofiel, polycarbonaat of glas of aluminium en een bijpassende kleur voor het frame. Zo heeft u een prachtige terrasoverkapping in uw tuin, die helemaal voldoet aan uw wensen.

Een terrasoverkapping met zonwering of glaswanden

Een multifunctionele overkapping met tal van uitbreidingsopties. Zo kunt u de terrasoverkapping uitbreiden met verlichting, zonwering en/of glaswanden. U geniet dan optimaal van het buitenleven, beschermd tegen UV-straling, hitte, wind en regen.

Een alternatief voor een veranda

Wat is het verschil met een veranda? Een aluminium overkapping is een goedkoop alternatief voor een veranda. Het blijft een open ruimte. Je kan een zijkant of een voorkant dichtmaken met glazen schuifwand of screens en jezelf beschermen tegen de wind of inkijk.

Makkelijk in onderhoud 

Welk onderhoud heeft een terrasoverkapping nodig? Dit type zonwering is zeer makkelijk in onderhoud. Het aluminium van de overkapping kan je best reinigen met een aluminium reinger. Je reinigt best één keer per jaar de polycarbonaatplaten grondig. Je hoeft je overkapping niet opnieuw te schilderen zoals een houten constructie.

Automatisatie van terrasoverkapping

U kiest voor een uitbreiding van uw terrasoverkapping. Denk maar aan spots of windvaste screens of een zonwering bovenop uw overkapping. U kan deze bedienen met een afstandsbediening. Aan de Somfy Expert heeft u een betrouwbare partner die u voor, tijdens en nà het hele aankoopproces begeleidt. Hij staat in voor het correct uitvoeren van gemaakte vanaf de eerste opmeting van uw zonwering tot een perfect technische installatie in uw woonomgeving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte