Contact
V480 Cannes

Bekijk product

V480 Cannes

De ronde vormen van het Cannes knikarmscherm zorgen ervoor dat dit scherm een prachtige uitstraling heeft. Het zonnescherm kan namelijk in een breedte van 12 meter worden uitgevoerd en een maximale uitval van 4 meter. Het geïntegreerde lichtsysteem met het speciale verlichtingsprofiel, voorzien van lichtspotjes, kan worden toegevoegd.

Bekijk product

V480 Cannes
V360 St Tropez Verano

Bekijk product

V360 St Tropez Verano

Het perfecte XL-zonnescherm voor brede terrassen: het St. Tropez zonnescherm van Verano® met een maximale breedte van maar liefst 12 meter en maximale uitval van 3.5 meter. Met geïntegreerde lichtspots wordt uw terras nóg sfeervoller en knusser. De spots zorgen namelijk voor een extra sfeervolle verlichting.

Bekijk product

V360 St Tropez Verano
V296 Santos

Bekijk product

V296 Santos

De extra stevige knikarmen van dit type zorgen ervoor dat het zonnescherm extreem goed tegen windvlagen kan.  De maximale breedte is 6 meter en de maximale uitval is 3.5 meter. De Santos kan worden uitgerust met speciale LED-verlichting. In de knikarmen worden LED spots vakkundig geïntegreerd.

Bekijk product

V296 Santos
V280 Ipanema

Bekijk product

V280 Ipanema

De Ipanema van Verano® oogt elegant en kalm, daarom is het zonnescherm ook immens populair. De Ipanema is een cassettescherm. Het zonwerende doek wordt daarom optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Maximale uitval van het scherm is 3 meter en de maximale breedte is 6 meter.

Bekijk product

V280 Ipanema
Verano screen

Bekijk product

Verano screen

Een Verano® screen geeft u privacy, het is overdag niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de speciale stof is het voor u wel mogelijk van binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: een screen is zeer stabiel, windvast en neemt geen ruimte in. De screens van Verano® zijn verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen.

Bekijk product

Verano screen
V610 Oslo

Bekijk product

V610 Oslo

De  verandazonwering is uitermate geschikt voor brede veranda’s, serres en terrasoverkappingen. De Oslo kan namelijk een breedte beslaan van maar liefst 9 meter, zonder stabiliteit en stevigheid te verliezen

Bekijk product

V610 Oslo
V630 Malmo Verano

Bekijk product

V630 Malmo Verano

Wanneer u kiest voor de V630-Malmö kunt u een windvaste uitval creëren van wel 6 meter lang. Door de verplaatsbare geleiders is de V630-Malmö ideaal om te gebruiken op o.a veranda's met een schuine hoek in het dak.

Bekijk product

V630 Malmo Verano
V802 Viareggio

Bekijk product

V802 Viareggio

Met de Viareggio kunt u maar liefst 36 vierkante meter beschut terras creëren! De constructie van terrasscherm V802-Viareggio is door het hoogwaardige aluminium erg sterk en solide. Dit vrijstaande scherm is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en met een maximale uitval van 3 meter per zijde.

Bekijk product

V802 Viareggio
V700 Korfu

Bekijk product

V700 Korfu

V700 Korfu is een windscherm dat vertikaal gemonteerd wordt tussen 2 muren of tussen een muur en een in optie verkrijgbare paal.  Een windscherm van Verano biedt u de privacy en rust om buiten van uw vrije tijd te genieten. Dankzij het uittrekbare scherm zit u uit de koude wind en kunt u genieten van de zon op uw terras.

Bekijk product

V700 Korfu

Zonwering aan uw woning van topmerken Weinor en Verano

Wat zijn de mogelijkheden in zonwering? Volle zomer, gezellig buiten, een boeiend tijdschrift erbij en lekker luieren… klinkt ronduit zalig, niet? Zonder extra beschutting kan het echter al snel onaangenaam heet worden. Het gebruik van kwaliteitsvolle zonwering kan hierbij uitkomst bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden omtrent buitenzonwering zoals een knikarmscherm of zonnetent en verticale zonwering. Om de zon en de warmte te weren van het glas, is het belangrijk dat de zonwering aan de buitenkant van het glas geplaatst wordt. 

Schaduwrijke beschutting met een knikarmscherm

Wat is het voordeel van een zonnetent? U geniet onder uw zonnescherm aan uw terras nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw. Het blijft lang warm onder uw luifel vanwege de beschutting, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur. Kortom: alleen maar extra genieten van alle zonnige voordelen.

Uitstraling met een zonnewering

Welke kleuren kan je kiezen van doek? Met de mogelijkheden in buitenzonwering drukt u een stempel op de gevel van uw huis. Maak dus van de gelegenheid gebruik en geef het zonnescherm de uitstraling die bij uw huis past. U kunt kiezen uit ruim 180 verschillende kleuren. Van zonnig geel tot vurig rood en van eigentijds antraciet tot klassiek gestreept. 

Comfort van een zonwering

Hoe bedien je een zonwering? De Somfy-afstandsbedieningen zijn ideaal om uw zonwering op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy-afstandsbediening bestuurt u een of meer  zonweringen, tegelijk of individueel. U kunt de Somfy-systemen bedienen vanuit een centraal punt door middel van een muurschakelaar of afstandsbediening. De automatische weersgerelateerde functies openen automatisch de zonneschermen bij het opkomen van de zon en sluiten de zonwering als de wind opkomt. Wij bieden zelfs een beschermingsfunctie tegen de regen.

Automatisatie Buiten zonwering

De draadloze besturing van de luifel of het ritsscreen wordt technisch mogelijk gemaakt door radiotechnologie. Dit geeft vrijheid van bedienen, is betrouwbaar, en signalen gaan dwars door twee betonnen muren. Somfy biedt u twee keuzes: io-homecontrol® of RTS.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte