Contact

Voordelen van een terrasoverkapping

Waarom kies je voor een terrasoverkapping? Een aluminium terrasoverkapping is een verrijking van uw huis en tuin. Zo kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. Hierdoor zorgt een terrasoverkapping gegarandeerd voor plezier en comfort! 

Moet je hier een vergunning voor hebben om dit te plaatsen? "Een terrasoverkapping valt in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de terrasoverkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden.

Absoluut maatwerk voor terrasoverkappingen

Alle overkappingen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u ook alles harmonisch afstemmen op uw gevel. Kies voor een strak of een klassiek gootprofiel, polycarbonaat of glas of aluminium en een bijpassende kleur voor het frame. Zo heeft u een prachtige terrasoverkapping in uw tuin, die helemaal voldoet aan uw wensen.

Een terrasoverkapping met zonwering of glaswanden

Een multifunctionele overkapping met tal van uitbreidingsopties. Zo kunt u de terrasoverkapping uitbreiden met verlichting, zonwering en/of glaswanden. U geniet dan optimaal van het buitenleven, beschermd tegen UV-straling, hitte, wind en regen.

Een alternatief voor een veranda

Wat is het verschil met een veranda? Een aluminium overkapping is een goedkoop alternatief voor een veranda. Het blijft een open ruimte. Je kan een zijkant of een voorkant dichtmaken met glazen schuifwand of screens en jezelf beschermen tegen de wind of inkijk.

Makkelijk in onderhoud 

Welk onderhoud heeft een terrasoverkapping nodig? Dit type zonwering is zeer makkelijk in onderhoud. Het aluminium van de overkapping kan je best reinigen met een aluminium reinger. Je reinigt best één keer per jaar de polycarbonaatplaten grondig. Je hoeft je overkapping niet opnieuw te schilderen zoals een houten constructie.

Automatisatie van terrasoverkapping

U kiest voor een uitbreiding van uw terrasoverkapping. Denk maar aan spots of windvaste screens of een zonwering bovenop uw overkapping. U kan deze bedienen met een afstandsbediening. Aan de Somfy Expert heeft u een betrouwbare partner die u voor, tijdens en nà het hele aankoopproces begeleidt. Hij staat in voor het correct uitvoeren van gemaakte vanaf de eerste opmeting van uw zonwering tot een perfect technische installatie in uw woonomgeving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte