Contact
Semina Life

Bekijk product

Semina Life

Semina Life is de allrounder onder de knikarmschermen. Ze overtuigt door haar moderne, frisse design in combinatie met bewezen weinor techniek. Door de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding is de Semina Life een perfect alternatief voor een halfcasette. Optie Volant en geïntegreerde LED mogelijk. Max.breedte 6500 mm - Max. Uitval 4000 mm

Bekijk product

Semina Life
Opal Design II

Bekijk product

Opal Design II

Moderne technologie ontmoet eersteklas design, de Opal Design II voldoet aan de hoogste eisen van een cassettescherm uit de premiumklasse. Ontwikkeld voor het beschermen van grote oppervlakken met een maximale breedte van 12 meter en een uitval van 4 meter. Geïntegreerde ledverlichting is mogelijk.

Bekijk product

Opal Design II
Cassita II

Bekijk product

Cassita II

Met haar slank, minimalistisch design biedt de Cassita II de perfecte overeenstemming met moderne woontrends. Dankzij haar compacte vormgeving herbergt de cassette een hele reeks van technische innovaties. De maximale breedte is 5.5 meter en de maximale uitval is 3 meter. Geïntegreerde ledverlichting is mogelijk.

Bekijk product

Cassita II
Kubata

Bekijk product

Kubata

Kubusvormige vormen zijn geliefd als stijlelement aan moderne gevels. Het nieuwe cassettescherm Kubata vormt hierbij een harmonieus geheel met de rest van de gevel. Open geschoven overtuigt het doek van het zonnescherm door zijn hoogwaardige, textiele karakter. In gesloten toestand trekt de zonneschermcassette met haar vrijwel vierkantevorm heldere lijnen aan het gebouw. Het scherm kreeg de onderscheiding “winnaar van de German Design Award 2019”.

Bekijk product

Kubata
Sottezza II

Bekijk product

Sottezza II

De ondergemonteerde serrezonwering Sottezza biedt bescherming tegen verblinding door het zonlicht. Het is altijd inzetbaar wanneer er in uw veranda of terrasoverkapping voldoende lucht kan circuleren. Geïntegreerde verlichting mogelijk.

Bekijk product

Sottezza II
WGM Top Weinor

Bekijk product

WGM Top Weinor

De bovengemonteerde serrezonwering WGM Top zorgt voor een aangenaam schaduwvolle plek op uw terras of in uw serre, waar u zelfs op een heel zonnige dag wilt vertoeven. Nagenoeg onafhankelijk van de omstandigheden, laat de WGM Top zich met bijna elke dakconstructie combineren en is zo voor u een echte verrijking wat betreft uw wooncomfort.

Bekijk product

WGM Top Weinor
Weinor Paravento

Bekijk product

Weinor Paravento

Het elegante en flexibele zijwandscherm biedt een bescherming aan tegen inkijk en wind van opzij.
Door de eenvoudige handgreep kan men het scherm makkelijk in- en uit laten lopen. Wanneer u kiest om het doek te laten inlopen, verdwijnt deze in de cassette. Deze stijlvolle cassette kan je in de winter eenvoudig verzetten.

 

Bekijk product

Weinor Paravento
Weinor Duofix

Bekijk product

Weinor Duofix

 Duofix is een zonwering op palen in een vrijstaande situatie. Hierdoor is de constructie uiterst geschikt voor buitenengastronomie en grote gezelschappen.  Aan beide zijden van de losstaande constructie zijn zonneschermen bevestigd.


 

 

Bekijk product

Weinor Duofix

Zonwering aan uw woning van topmerken Weinor en Verano

Wat zijn de mogelijkheden in zonwering? Volle zomer, gezellig buiten, een boeiend tijdschrift erbij en lekker luieren… klinkt ronduit zalig, niet? Zonder extra beschutting kan het echter al snel onaangenaam heet worden. Het gebruik van kwaliteitsvolle zonwering kan hierbij uitkomst bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden omtrent buitenzonwering zoals een knikarmscherm of zonnetent en verticale zonwering. Om de zon en de warmte te weren van het glas, is het belangrijk dat de zonwering aan de buitenkant van het glas geplaatst wordt. 

Schaduwrijke beschutting met een knikarmscherm

Wat is het voordeel van een zonnetent? U geniet onder uw zonnescherm aan uw terras nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw. Het blijft lang warm onder uw luifel vanwege de beschutting, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur. Kortom: alleen maar extra genieten van alle zonnige voordelen.

Uitstraling met een zonnewering

Welke kleuren kan je kiezen van doek? Met de mogelijkheden in buitenzonwering drukt u een stempel op de gevel van uw huis. Maak dus van de gelegenheid gebruik en geef het zonnescherm de uitstraling die bij uw huis past. U kunt kiezen uit ruim 180 verschillende kleuren. Van zonnig geel tot vurig rood en van eigentijds antraciet tot klassiek gestreept. 

Comfort van een zonwering

Hoe bedien je een zonwering? De Somfy-afstandsbedieningen zijn ideaal om uw zonwering op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy-afstandsbediening bestuurt u een of meer  zonweringen, tegelijk of individueel. U kunt de Somfy-systemen bedienen vanuit een centraal punt door middel van een muurschakelaar of afstandsbediening. De automatische weersgerelateerde functies openen automatisch de zonneschermen bij het opkomen van de zon en sluiten de zonwering als de wind opkomt. Wij bieden zelfs een beschermingsfunctie tegen de regen.

Automatisatie Buiten zonwering

De draadloze besturing van de luifel of het ritsscreen wordt technisch mogelijk gemaakt door radiotechnologie. Dit geeft vrijheid van bedienen, is betrouwbaar, en signalen gaan dwars door twee betonnen muren. Somfy biedt u twee keuzes: io-homecontrol® of RTS.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte