Een doekdak zonwering à la carte

Er altijd lekker bij zitten op uw terras, dat doet u met een doekdak of textiele terrasoverkapping van Weinor, Verano, Renson of Leiner. Dat is zonlicht en bescherming à la carte en onbezorgd genieten van het buitenleven. Met een terrasoverkapping met uitschuifbaar doek wordt u beschermd tegen de zon met behoud van een optimale hoeveelheid licht. Bij minder fel zonlicht, kan het doek van de overkapping gedeeltelijk of volledig opgerold worden naargelang de gewenste lichtinval. 

Voordelen:

  • Geschikt voor grote afmetingen
  • Terrasoverkapping met uitschuifbaar doek
  • Optimale hoeveelheid licht
  • Overkapping gedeeltelijk of volledig opgerold

Onze producten

Textiele terrasoverkapping

Overweegt u om een terrasoverkapping met doekdak te kopen? Wij nemen uw twijfel volledig weg. Met een comfortabele textiele terrasoverkapping heeft u geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering boven het hoofd. U wordt beschermd tegen de zon met behoud van een optimale hoeveelheid licht. Toch eens zin in wat meer zon, dan laat u ‘met een druk op de knop’ uw doekdak een stukje oprollen. Een duurzame aluminium structuur zorgt tot slot voor een esthetisch geheel dat bij uw woning past.

Zonwering voor veeleisende gevels

Is een doekvouwdak een alternatief voor een knikarmscherm? Een doekdak staat op stevige aluminium staanders. Hierdoor is het bestand tegen onderslaande windvlagen. Door ontlasting van de montagepunten is de bevestiging aan moeilijke en geïsoleerde gevels ook mogelijk. Dit maakt textiele terrasoverkapping ook bijzonder interessant voor grote terrassen, want gekoppelde installaties zijn perfect mogelijk.

Draadloze handzender voor doekdak

Uw doekdak bedienen is handiger dan ooit, dankzij draadloze besturing met radiotechnologie. Dit geeft vrijheid van bedienen, is betrouwbaar, en signalen gaan dwars door twee betonnen muren. Onze doekdaken opent en sluit u eenvoudig en met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras. Waar blijft die cocktail?

s