Over Walbers

‘Uw comfort is onze zorg’. Als familiebedrijf zijn wij dagdagelijks bezig om het wonen voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Ons team staat elke dag klaar om u de correcte service, stiptheid en kwaliteit van onze producten en plaatsingen te garanderen. In een wereld van continue verandering, willen wij enkel het beste voor U.

Om onze missie te kunnen bereiken, is het belangrijk dat wij investeren in onze medewerkers. Ons team volgt jaarlijks meerdere cursussen, opleidingen en bijscholing om u de correcte informatie, installatie en kwaliteit te garanderen. Om u en onze medewerkers zo goed mogelijk bij te staan, voeren wij continue vernieuwingen in toonzaal en werk-materialen. Als team zitten wij dan ook wekelijks samen om te kijken op welke manier we nog efficiënter kunnen werken.

Onze klanten

Linda - Schilde
20/12/2018

Al meer dan 35 jaar loopt het op wieltjes ....
Al meer dan 35 jaar loop het perfect recht....
Al meer dan 35 jaar kiezen mijn Ouders hoeveel buitenlicht ze in hun slaapkamer willen...
En nee ... 35 jaar geleden maakte ik nog niet hun raambekleding 
Al die jaren kunnen zij met licht en zicht spelen
dankzij de kwalitatieve voorzetrolluiken van Walbers!
Voor topkwaliteit slechts 1 adres...

Walbers woningafscherming te Beerse.

Ma maison
maatwerk & interieur

Erik - Vosselaar
25/01/2019

Beste,

De poort is gisteren geplaatst. Ik kan / wil u meedelen dat: De plaatsing correct en professioneel is uitgevoerd. Een dikke duim voor de plaatser, in zeer koude omstandigheden. Voor zover ik kan zien en beoordelen zijn de materialen van zeer goede kwaliteit.

Alvast bedankt en vele groeten van een tevreden klant.

Paul - Schoten
20/12/2018

Geachte,

Deze morgen werden de slagluiken geplaatst. Wij zijn uitermate tevreden over zowel de vlotte en correcte afhandeling van de offerte , als de preciese afwerking van de plaatsing. Een heel vriendelijke technieker die uiterst accuraat heeft gewerkt! Vriendelijke groeten,

Paul Van de Poel

Ina & Alex - Lille
13/06/2018

Beste,

Onlangs plaatsten jullie bij ons een terrasoverkapping van Renson. Graag laten wij jullie weten dat we heel erg tevreden zijn over het resultaat. Ook familie en vrienden zijn verrast en lovend. We sturen jullie enkele foto's in bijlage die gerust mogen gebruikt worden. Onze dank voor de fijne samenwerking. We zullen jullie zeker aanbevelen.

Vriendelijke groeten, Alex en Ina Copmans - van Utrecht

Paul & Agnes - Merksplas
14/10/2015

Mr. Walbers

Vorige vrijdag belden we voor een defect aan het rolluik van de garagepoort... Ze had er 13 jaar trouwe dienst opzitten. Ze stond half open...en het weekend stond voor de boeg! Nog dezelfde dag stak er een nieuwe as en motor. Hartelijk dank voor de goede en snelle service...

Vriendelijke groeten

Paul & Agnes

Robert - ...
16/04/2015

TOP!

Bij deze willen we uw firma feliciteren met de uitstekende service die we hebben ondervonden. In het bijzonder de vriendelijke technieker die onmiddellijk het nodige heeft gedaan om het probleempje op te lossen.

Proficiat aan alle mensen van Walbers en warm aanbevolen bij vrienden en kennissen. Een goede service dat maakt het verschil, houden zo!

Stefaan Vets - Zoersel
22/03/2018

Informatie krijgen voor een aankoop en met het grootste geduld geholpen worden. Enkele dagen later bijkomend informeren en in alle rust kunnen beslissen, Vervolgens een contract ondertekenen en nadien nog ongevraagd bijkomende info en verduidelijking ontvangen. Binnen de afgesproken termijn werd een afspraak gemaakt om het gevraagde te komen leveren en plaatsen. Zonder enige hinder werden de werken uitgevoerd en volledig naar wens afgerond.

Dat was mijn uiterst positieve ervaring met de levering en plaatsing van onze zonnetent door Walbers Woningafscherming

Van impe H - Glimes
16/11/2017

Hallo,

In de loop van vorige week zijn jullie bij mij thuis luiken komen plaatsen. Het werk is door jullie personeel op een perfecte manier uitgevoerd. Ik wens dan ook de firma en de mensen die bij mij de werken uitgevoerd hebben te feliciteren en bedanken voor de geleverde prestatie.

Podevyn - Ranst
06/10/2017

Geachte heer,

Uw technieker is gisteren langs geweest. Hij heeft met zorg de hoekverbindingen gereinigd en opnieuw gekleurd. Wij zijn tevreden met het resultaat en houden eraan u te danken voor de service en betoonde klantvriendelijkheid.

Als het goed is mag het ook eens gezegd worden nietwaar.

Met vriendelelijke groeten,

Podevyn-Huygen

L. Herrewijn - Wuustwezel
07/09/2017

Walbers

Plaatsing rolluiken en sierluiken is perfect verlopen. Duidelijke afspraken en zeer goede service. Vriendelijke verkopers en personeel. Kunnen de firma ten zeerste aanbevelen.

Mvg Ludo Herrewijn

Sven - Putte
07/09/2017

Geachte

Langs deze weg willen we nog even meegeven dat we zeer tevreden zijn van de plaatsing vorige week van de nieuwe Veluxramen inclusief rolluiken alsook de Bubendorff voorzetrolluiken.
Jullie team is voorzichtig tewerk gegaan en in onze slaapkamer is er geen schade te bespeuren, wat bij dit soort ingrijpende werken toch geen evidentie was.

familie Teunen - Malle
11/08/2017

Plaatsing van zonwering en screen werd uitgevoerd zoals afgesproken. Monteurs waren zeer vriendelijk en bekwaam en niets was hun teveel. Ook de uitleg en handleiding werd zeer vakkundig gedaan. Wij zijn hen daarvoor dankbaar.

Een echte aanrader !!!!

Ria & Walter - Rijkevorsel
31/07/2017

Zeer tevreden met de door Walbers geplaatste rolluiken! En zo gefikst! 

Groetjes,
Ria en Walter 

Anouschka en Erik - Asse
01/07/2017

Via deze weg wil ik iedereen bedanken van uw organisatie .De uitvoering en afwerking van het materiaal is perfect verlopen .Een pluim voor uw uitvoerende kracht , netjes en professioneel uitgevoerd . Als het goed is mag het ook gezegd worden , de dag van vandaag word een goede uitvoering als normaal beschouwd en een schouderklop wordt de dag van vandaag te weinig uitgevoerd . Met deze mag je trots zijn op uw team .

Ook U en uw administratieve medewerkers wil ik bedanken voor een correcte opvolging Dit is top en ik zou zeggen doe zo voort want dit maakt het verschil ten opzichte van andere bedrijven .

Met vriendelijke groeten , Anouchka & Erik

Linda en Roger - Beerse
16/06/2017

Wij wilde vermelden dat Jan en Werner dat hier heel goed gedaan hebben!!! Jan was hier als laatste en echt tot het laatste draadje heeft hij ook alles opgeruimd en ze hebben dat supergoed gedaan!!! Jan had hier een paar jaar geleden ook al de garage geplaatst en toen waren wij ook zo tevreden dat wij daardoor ook terug door jullie de zonneluifel hebben laten plaatsen!!! Bedankt en complimeten aan de mannen!
mvg Linda en Roger uit Beerse

Benny - Schaffen
30/04/2017

Een dikke pluim voor Ivo. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Proper en correct werk geleverd.

Jan - Turnhout
21/04/2017

Graag had ik mijn complimenten gegeven aan de installateurs van ons lamellendak. Dit is zeer vakkundig en netjes uitgevoerd en proper achtergelaten. Hartelijk bedankt voor het mooi uitgevoerde werk!

Jan

E.Meeuws - Lille
09/03/2017

Vlotte plaatsing, goede afwerking. En zeer tevreden van onze voorzetrolluiken. Met de automatische timers moet je zelf niks meer doen. 's Morgens en 's avonds gaan de rolluiken vanzelf omhoog of omlaag! Superstil en nog mooi om te zien ook.

Zeer tevreden!

Familie Adams - Wens - Brecht
16/02/2017

We willen jullie nogmaals bedanken voor de professionele service die jullie geleverd hebben: duidelijke uitleg in jullie winkel, de plaatsing van de rolluik was redelijk dringend voor ons … en ze werd de week van de bestelling dan ook al geplaatst, aangename dame om de afspraak voor opmeting vast te leggen, opmeten was de dag nadien al gepiept, de 2 plaatsers waren superfijne, professionele kerels, met een hart voor hun stiel (vergeet hen aub geen pluim te geven).  Jullie werden aanbevolen door mijn ouders … en daar hebben we zeker geen spijt van.

Kortom, als het goed is mag dat ook gezegd worden. Ere wie ere toekomt. Nogmaals bedankt.

Armand - Itterbeek
13/01/2017

Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe functionele luiken in PVC. Deze werden vakkundig en volgens planning geplaatst. Kleine probleempjes werden door de monteurs opgelost met gevoel voor detail. We kregen al verschillende positieve reacties. Dank aan iedereen die hieraan meegewerkt hebben.

Roger - Zingem
09/01/2017

Geachte Sophie en Kurt,

We zijn echt héél tevreden met het resultaat. Ook de kwaliteit en de stipte levering zijn zeker een aanrader.

Groeten, Roger De Meester.

Luc & Kathleen - Lokeren
08/12/2016

Beste,

Jullie plaatsten luikjes bij ons. Wij zijn heel blij met het resultaat.


M.v.g. Luc & kathleen Claus-Mels

Jim - Merksplas
01/02/2017

Beste 

De nieuwe afstandsbediening is inmiddels een feit. Hiervoor vriendelijk bedankt voor de nuttige info die je mij verschafte. Ook wil ik nog even vermelden dat ik zeer goed ontvangen en geholpen ben door uw dealer in Beerse met name Walbers. Ik ben een zeer tevreden klant.

Mvg Jim

Hedwig - Leuven
07/12/2016

Goeiedag ,

 Hierbij wil ik uw medewerker extra bedanken voor het geleverde werk. Het was een koude dag, niettemin heeft hij van ’s morgens vroeg tot het bijna donker werd , onverdroten en secuur onze luiken geplaatst. Een dikke merci daarvoor.

Met oprechte groeten,

Hedwig

Hugo - Beerse
29/11/2016

Wij willen jullie graag bedanken voor het alsnog vervangen van een veranda plaat en ook Bart voor zijn professionele aanpak.

Dankuwel!

Erio - Oostmalle
23/11/2016

Dank u veel met de snel interventie en de vriendelijkheid van uwe technicus.

Erio

Steeman - Gierle
16/11/2016

Dag Geert

De screens zijn afgelopen woensdag zeer vakkundig geplaatst.  En met de bedrading volledig via de spouwmuur naar de zolder.  De mannen hebben een pot koffie leeggedronken maar ’t was regenweer en koud.  Dat is met plezier aangeboden ! Tot volgende gelegenheid want ik ben al aan het broeden op een nieuw plannetje …  Jullie hebben ook hele mooie carports.

Met vriendelijke groet

Piet

Familie Pelckmans - Vosselaar
12/03/2016

Geachte,

Vandaag hebben werknemers van Uw bedrijf bij ons rolluiken komen plaatsen en wil hierop positief reageren dat het goed is gedaan en netjes afgewerkt en dat ze volgens offerte alles hebben afgehandeld. Ik ken deze mensen niet en het is ook de eerste maal dat ik met de BVBA Walbers iets heb laten uitvoeren maar dit mag dan ook eens gezegd worden dat het goed was. Groeten en ik zal niet nalaten als ik nog iets dergelijks laat uitvoeren zeker bij jullie langs ga komen.

Pelckmans Harry

Dientje - Beerse
04/10/2015

Beste Geert,

Het was een avontuur..., een mooi avontuur! We zijn heel blij met het eindresultaat. Bedankt aan het ganse team en onderaanneming Adriaensen Geert voor de accurate inzet!

Speciaal ook dank aan Bart en Stef van Walbers om evengoed werk te leveren!! Wij vergeten nooit wat je van een team allemaal leert met grappen en grollen en staan er nog van verbaasd hoe snel dit meesterwerk tot stand kwam! Het was niet alleen boeiend maar ook best gezellig! Knap werk mannen!!!!!

Super bedankt! Merci beaucoup! Thank you all sooo much! ...

Dominique & Michel - Beerse
16/09/2015

Wij houden eraan jullie allen te bedanken voor het prima werk dat jullie geleverd hebben.

Vooral Jan, Bart en "onze kleine" willen we van harte bedanken. Zeker voor alle hulp die zij geboden hebben toen Michel van de ladder gevallen was.

Geen enkel probleem om 's avonds, na een dag hard werken, nog met onze meubelen te beginnen sleuren zodat ik dat niet alleen moest doen. Niets was teveel! Dus jongens, héél hartelijk dank en als we mekaar tegenkomen dan pakken we er ne goeie!

Groetjes Dominique en Michel

Ann en Johan - Antwerpen
01/01/2016

Geachte,

Met dit mailtje willen wij jullie laten weten bijzonder tevreden te zijn met de puike service en installeerdiensten van jullie bedrijf. Gisteren heeft Bart de overkapping geïnstalleerd, naar onze volle tevredenheid. Alles is keurig gegaan volgens planning en wij willen jullie dan ook hiervoor bedanken.

Met vriendelijke groet, Ann en Johan

Helen - Turnhout
08/09/2015

Beste,

Bij deze willen we nog even melden dat wij heel tevreden zijn over het werk van jullie 'vak'mannen. Perfect afgewerkt, netjes opgeruimd en fijn gezelschap. Bedank ze nog maar eens voor het geleverde werk!

Met vriendelijke groeten, Helen.

Raf - Tongeren
04/02/2016

Beste Frank,

Hartelijk dank voor de interventie. Dit bewijst de service en kwaliteit van uw firma.

Vriendelijke groeten, Raf

Daniel - Weerde
03/03/2016

Aan de firma Walbers.

Maandag 17 februari zijn jullie medewerkers een poort en luiken komen plaatsen. Wij waren enorm verrast van de positieve ingesteldheid van die medewerkers. Niets was te veel en alles is professioneel geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt. Langs deze weg willen we jullie allemaal bedanken voor het goed gevoel en prachtige service vanaf de keuze tot en met de plaatsing. Als het goed is, moet het ook gezegd worden, vinden wij toch. :-)

Beste groeten Fam. Vanheerswijnghels

Familie Sadin-Robyns - Sint-Genesius-Rode
07/04/2016

Goeiemorgen,

Wij hebben uw factuur m.b.t. het plaatsen van de sierluiken goed ontvangen. Deze zal aanstaande maandag betaald worden.

Langs deze weg willen wij u van harte bedanken voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk en de correctheid en vriendelijkheid van uw personeel. Wij zullen niet nalaten reclame te maken voor uw firma.

Met vriendelijke groeten, Familie Sadin-Robyns.

An - Wuustwezel
14/01/2016

Even een mailtje om te zeggen dat ik supertevreden ben van het lamellendak dat vandaag geplaatst is geworden! Ziet er echt mooi uit, en de mannen hebben het heel netjes afgewerkt.

Groetjes An

Joris - Deurne
09/09/2015

Bij deze zouden wij jullie willen bedanken voor het plaatsen van onze koepels en raam. Wij zijn ZEER tevreden over het gepresteerde werk, materiaal en de werkmannen. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden.

Alles wat ons bij de verkoop is verteld,is ook nagekomen en dus zullen wij met plezier onze factuur betalen.

Gratis trampoline

Wij bieden u een gratis trampoline ter beschikking voor evenementen of feestjes.

Voorwaarde:

  • U bezit Rijbewijs BE
  • U heeft een voertuig dat 860 kg kan trekken.

Reserveer deze tijdig! Dit kan door ons een e-mail te sturen of ons telefonisch te contacteren tijdens de kantooruren.