Over Walbers

‘Uw comfort is onze zorg’. Als familiebedrijf zijn wij dagdagelijks bezig om het wonen voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Ons team staat elke dag klaar om u de correcte service, stiptheid en kwaliteit van onze producten en plaatsingen te garanderen. In een wereld van continue verandering, willen wij enkel het beste voor U.

Om onze missie te kunnen bereiken, is het belangrijk dat wij investeren in onze medewerkers. Ons team volgt jaarlijks meerdere cursussen, opleidingen en bijscholing om u de correcte informatie, installatie en kwaliteit te garanderen. Om u en onze medewerkers zo goed mogelijk bij te staan, voeren wij continue vernieuwingen in toonzaal en werk-materialen. Als team zitten wij dan ook wekelijks samen om te kijken op welke manier we nog efficiënter kunnen werken.

Onze klanten

Paul Janssen - Saint-Tropez

Beste Jef en familie Walbers,

Met deze email wil ik jullie van harte feliciteren met het 40-jarig bestaan van jullie zaak.
Een knappe prestatie en een toonbeeld voor andere familiebedrijven !
Ik heb gezien dat jullie verhuisd zijn een tijdje geleden en nu een prachtige ruime toonzaal hebben die zeer goed gelegen is.
Het doet me plezier om jullie zo te zien groeien. Proficiat !
Waar is de tijd dat ik vanaf begin jaren ’90 bij Jef in de Kattespoelstraat toebehoren kwam afhalen !
Ik wens jullie nog veel succes !

Paul Janssen
(voorheen zaakvoerder Janssen Ramen Turnhout)

Paul en Agnes Beckx - Van der Linden - Beerse

Goede morgen Werner,

Met deze zouden we jullie willen bedanken voor de sneller dan voorzien levering van de alu-vensterluiken.
Langs deze weg willen we ook Johan danken voor het zeer propere en deskundige geleverde werk bij de afbraak / plaatsing van de oude en nieuwe luiken.
Tevens  ook voor de tijd die hij genomen heeft voor te zeggen wat wij zeker nog moeten laten doen door schilder (om roestvorming bij gedeelte verwijderde bevestigingspunten te voorkomen) en voor de uitleg hoe alles werkt met de nieuwe luiken.

Wij zijn in ieder geval zeer tevreden van onze  nieuwe aankoop en zullen deze dan  ook met zorg behandelen en  onderhouden.
Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Paul en Agnes Beckx - Van der Linden
Beerse   

Robert - ...

TOP!

Bij deze willen we uw firma feliciteren met de uitstekende service die we hebben ondervonden. In het bijzonder de vriendelijke technieker die onmiddellijk het nodige heeft gedaan om het probleempje op te lossen.

Proficiat aan alle mensen van Walbers en warm aanbevolen bij vrienden en kennissen. Een goede service dat maakt het verschil, houden zo!

Erik - Vosselaar

Beste,

De poort is gisteren geplaatst. Ik kan / wil u meedelen dat: De plaatsing correct en professioneel is uitgevoerd. Een dikke duim voor de plaatser, in zeer koude omstandigheden. Voor zover ik kan zien en beoordelen zijn de materialen van zeer goede kwaliteit.

Alvast bedankt en vele groeten van een tevreden klant.

Ina & Alex - Lille

Beste,

Onlangs plaatsten jullie bij ons een terrasoverkapping van Renson. Graag laten wij jullie weten dat we heel erg tevreden zijn over het resultaat. Ook familie en vrienden zijn verrast en lovend. We sturen jullie enkele foto's in bijlage die gerust mogen gebruikt worden. Onze dank voor de fijne samenwerking. We zullen jullie zeker aanbevelen.

Vriendelijke groeten, Alex en Ina Copmans - van Utrecht

Van Weereld - Loenhout

Wij zijn heel te vrede over de kwaliteit en vele van onze vrienden vinden het prachtig. Dit jaar hebben wij meer buiten geleefd dan binnen.
Gr. Maria & John

Paul - Schoten

Geachte,

Deze morgen werden de slagluiken geplaatst. Wij zijn uitermate tevreden over zowel de vlotte en correcte afhandeling van de offerte , als de preciese afwerking van de plaatsing. Een heel vriendelijke technieker die uiterst accuraat heeft gewerkt! Vriendelijke groeten,

Paul Van de Poel

Stefaan Vets - Zoersel

Informatie krijgen voor een aankoop en met het grootste geduld geholpen worden. Enkele dagen later bijkomend informeren en in alle rust kunnen beslissen, Vervolgens een contract ondertekenen en nadien nog ongevraagd bijkomende info en verduidelijking ontvangen. Binnen de afgesproken termijn werd een afspraak gemaakt om het gevraagde te komen leveren en plaatsen. Zonder enige hinder werden de werken uitgevoerd en volledig naar wens afgerond.

Dat was mijn uiterst positieve ervaring met de levering en plaatsing van onze zonnetent door Walbers Woningafscherming

Van impe H - Glimes

Hallo,

In de loop van vorige week zijn jullie bij mij thuis luiken komen plaatsen. Het werk is door jullie personeel op een perfecte manier uitgevoerd. Ik wens dan ook de firma en de mensen die bij mij de werken uitgevoerd hebben te feliciteren en bedanken voor de geleverde prestatie.

Podevyn - Ranst

Geachte heer,

Uw technieker is gisteren langs geweest. Hij heeft met zorg de hoekverbindingen gereinigd en opnieuw gekleurd. Wij zijn tevreden met het resultaat en houden eraan u te danken voor de service en betoonde klantvriendelijkheid.

Als het goed is mag het ook eens gezegd worden nietwaar.

Met vriendelelijke groeten,

Podevyn-Huygen

Linda - Schilde

Al meer dan 35 jaar loopt het op wieltjes ....
Al meer dan 35 jaar loop het perfect recht....
Al meer dan 35 jaar kiezen mijn Ouders hoeveel buitenlicht ze in hun slaapkamer willen...
En nee ... 35 jaar geleden maakte ik nog niet hun raambekleding 
Al die jaren kunnen zij met licht en zicht spelen
dankzij de kwalitatieve voorzetrolluiken van Walbers!
Voor topkwaliteit slechts 1 adres...

Walbers woningafscherming te Beerse.

Ma maison
maatwerk & interieur

L. Herrewijn - Wuustwezel

Walbers

Plaatsing rolluiken en sierluiken is perfect verlopen. Duidelijke afspraken en zeer goede service. Vriendelijke verkopers en personeel. Kunnen de firma ten zeerste aanbevelen.

Mvg Ludo Herrewijn

Paul & Agnes - Merksplas

Mr. Walbers

Vorige vrijdag belden we voor een defect aan het rolluik van de garagepoort... Ze had er 13 jaar trouwe dienst opzitten. Ze stond half open...en het weekend stond voor de boeg! Nog dezelfde dag stak er een nieuwe as en motor. Hartelijk dank voor de goede en snelle service...

Vriendelijke groeten

Paul & Agnes

Sven - Putte

Geachte

Langs deze weg willen we nog even meegeven dat we zeer tevreden zijn van de plaatsing vorige week van de nieuwe Veluxramen inclusief rolluiken alsook de Bubendorff voorzetrolluiken.
Jullie team is voorzichtig tewerk gegaan en in onze slaapkamer is er geen schade te bespeuren, wat bij dit soort ingrijpende werken toch geen evidentie was.

familie Teunen - Malle

Plaatsing van zonwering en screen werd uitgevoerd zoals afgesproken. Monteurs waren zeer vriendelijk en bekwaam en niets was hun teveel. Ook de uitleg en handleiding werd zeer vakkundig gedaan. Wij zijn hen daarvoor dankbaar.

Een echte aanrader !!!!

Ria & Walter - Rijkevorsel

Zeer tevreden met de door Walbers geplaatste rolluiken! En zo gefikst! 

Groetjes,
Ria en Walter 

Anouschka en Erik - Asse

Via deze weg wil ik iedereen bedanken van uw organisatie .De uitvoering en afwerking van het materiaal is perfect verlopen .Een pluim voor uw uitvoerende kracht , netjes en professioneel uitgevoerd . Als het goed is mag het ook gezegd worden , de dag van vandaag word een goede uitvoering als normaal beschouwd en een schouderklop wordt de dag van vandaag te weinig uitgevoerd . Met deze mag je trots zijn op uw team .

Ook U en uw administratieve medewerkers wil ik bedanken voor een correcte opvolging Dit is top en ik zou zeggen doe zo voort want dit maakt het verschil ten opzichte van andere bedrijven .

Met vriendelijke groeten , Anouchka & Erik

Linda en Roger - Beerse

Wij wilde vermelden dat Jan en Werner dat hier heel goed gedaan hebben!!! Jan was hier als laatste en echt tot het laatste draadje heeft hij ook alles opgeruimd en ze hebben dat supergoed gedaan!!! Jan had hier een paar jaar geleden ook al de garage geplaatst en toen waren wij ook zo tevreden dat wij daardoor ook terug door jullie de zonneluifel hebben laten plaatsen!!! Bedankt en complimeten aan de mannen!
mvg Linda en Roger uit Beerse

Benny - Schaffen

Een dikke pluim voor Ivo. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Proper en correct werk geleverd.

Jan - Turnhout

Graag had ik mijn complimenten gegeven aan de installateurs van ons lamellendak. Dit is zeer vakkundig en netjes uitgevoerd en proper achtergelaten. Hartelijk bedankt voor het mooi uitgevoerde werk!

Jan

E.Meeuws - Lille

Vlotte plaatsing, goede afwerking. En zeer tevreden van onze voorzetrolluiken. Met de automatische timers moet je zelf niks meer doen. 's Morgens en 's avonds gaan de rolluiken vanzelf omhoog of omlaag! Superstil en nog mooi om te zien ook.

Zeer tevreden!

Familie Adams - Wens - Brecht

We willen jullie nogmaals bedanken voor de professionele service die jullie geleverd hebben: duidelijke uitleg in jullie winkel, de plaatsing van de rolluik was redelijk dringend voor ons … en ze werd de week van de bestelling dan ook al geplaatst, aangename dame om de afspraak voor opmeting vast te leggen, opmeten was de dag nadien al gepiept, de 2 plaatsers waren superfijne, professionele kerels, met een hart voor hun stiel (vergeet hen aub geen pluim te geven).  Jullie werden aanbevolen door mijn ouders … en daar hebben we zeker geen spijt van.

Kortom, als het goed is mag dat ook gezegd worden. Ere wie ere toekomt. Nogmaals bedankt.

Armand - Itterbeek

Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe functionele luiken in PVC. Deze werden vakkundig en volgens planning geplaatst. Kleine probleempjes werden door de monteurs opgelost met gevoel voor detail. We kregen al verschillende positieve reacties. Dank aan iedereen die hieraan meegewerkt hebben.

Roger - Zingem

Geachte Sophie en Kurt,

We zijn echt héél tevreden met het resultaat. Ook de kwaliteit en de stipte levering zijn zeker een aanrader.

Groeten, Roger De Meester.

Luc & Kathleen - Lokeren

Beste,

Jullie plaatsten luikjes bij ons. Wij zijn heel blij met het resultaat.


M.v.g. Luc & kathleen Claus-Mels

Jim - Merksplas

Beste 

De nieuwe afstandsbediening is inmiddels een feit. Hiervoor vriendelijk bedankt voor de nuttige info die je mij verschafte. Ook wil ik nog even vermelden dat ik zeer goed ontvangen en geholpen ben door uw dealer in Beerse met name Walbers. Ik ben een zeer tevreden klant.

Mvg Jim

Hedwig - Leuven

Goeiedag ,

 Hierbij wil ik uw medewerker extra bedanken voor het geleverde werk. Het was een koude dag, niettemin heeft hij van ’s morgens vroeg tot het bijna donker werd , onverdroten en secuur onze luiken geplaatst. Een dikke merci daarvoor.

Met oprechte groeten,

Hedwig

Hugo - Beerse

Wij willen jullie graag bedanken voor het alsnog vervangen van een veranda plaat en ook Bart voor zijn professionele aanpak.

Dankuwel!

Erio - Oostmalle

Dank u veel met de snel interventie en de vriendelijkheid van uwe technicus.

Erio

Steeman - Gierle

Dag Geert

De screens zijn afgelopen woensdag zeer vakkundig geplaatst.  En met de bedrading volledig via de spouwmuur naar de zolder.  De mannen hebben een pot koffie leeggedronken maar ’t was regenweer en koud.  Dat is met plezier aangeboden ! Tot volgende gelegenheid want ik ben al aan het broeden op een nieuw plannetje …  Jullie hebben ook hele mooie carports.

Met vriendelijke groet

Piet

Familie Pelckmans - Vosselaar

Geachte,

Vandaag hebben werknemers van Uw bedrijf bij ons rolluiken komen plaatsen en wil hierop positief reageren dat het goed is gedaan en netjes afgewerkt en dat ze volgens offerte alles hebben afgehandeld. Ik ken deze mensen niet en het is ook de eerste maal dat ik met de BVBA Walbers iets heb laten uitvoeren maar dit mag dan ook eens gezegd worden dat het goed was. Groeten en ik zal niet nalaten als ik nog iets dergelijks laat uitvoeren zeker bij jullie langs ga komen.

Pelckmans Harry

Dientje - Beerse

Beste Geert,

Het was een avontuur..., een mooi avontuur! We zijn heel blij met het eindresultaat. Bedankt aan het ganse team en onderaanneming Adriaensen Geert voor de accurate inzet!

Speciaal ook dank aan Bart en Stef van Walbers om evengoed werk te leveren!! Wij vergeten nooit wat je van een team allemaal leert met grappen en grollen en staan er nog van verbaasd hoe snel dit meesterwerk tot stand kwam! Het was niet alleen boeiend maar ook best gezellig! Knap werk mannen!!!!!

Super bedankt! Merci beaucoup! Thank you all sooo much! ...

Dominique & Michel - Beerse

Wij houden eraan jullie allen te bedanken voor het prima werk dat jullie geleverd hebben.

Vooral Jan, Bart en "onze kleine" willen we van harte bedanken. Zeker voor alle hulp die zij geboden hebben toen Michel van de ladder gevallen was.

Geen enkel probleem om 's avonds, na een dag hard werken, nog met onze meubelen te beginnen sleuren zodat ik dat niet alleen moest doen. Niets was teveel! Dus jongens, héél hartelijk dank en als we mekaar tegenkomen dan pakken we er ne goeie!

Groetjes Dominique en Michel

Ann en Johan - Antwerpen

Geachte,

Met dit mailtje willen wij jullie laten weten bijzonder tevreden te zijn met de puike service en installeerdiensten van jullie bedrijf. Gisteren heeft Bart de overkapping geïnstalleerd, naar onze volle tevredenheid. Alles is keurig gegaan volgens planning en wij willen jullie dan ook hiervoor bedanken.

Met vriendelijke groet, Ann en Johan

Helen - Turnhout

Beste,

Bij deze willen we nog even melden dat wij heel tevreden zijn over het werk van jullie 'vak'mannen. Perfect afgewerkt, netjes opgeruimd en fijn gezelschap. Bedank ze nog maar eens voor het geleverde werk!

Met vriendelijke groeten, Helen.

Raf - Tongeren

Beste Frank,

Hartelijk dank voor de interventie. Dit bewijst de service en kwaliteit van uw firma.

Vriendelijke groeten, Raf

Daniel - Weerde

Aan de firma Walbers.

Maandag 17 februari zijn jullie medewerkers een poort en luiken komen plaatsen. Wij waren enorm verrast van de positieve ingesteldheid van die medewerkers. Niets was te veel en alles is professioneel geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt. Langs deze weg willen we jullie allemaal bedanken voor het goed gevoel en prachtige service vanaf de keuze tot en met de plaatsing. Als het goed is, moet het ook gezegd worden, vinden wij toch. :-)

Beste groeten Fam. Vanheerswijnghels

Familie Sadin-Robyns - Sint-Genesius-Rode

Goeiemorgen,

Wij hebben uw factuur m.b.t. het plaatsen van de sierluiken goed ontvangen. Deze zal aanstaande maandag betaald worden.

Langs deze weg willen wij u van harte bedanken voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk en de correctheid en vriendelijkheid van uw personeel. Wij zullen niet nalaten reclame te maken voor uw firma.

Met vriendelijke groeten, Familie Sadin-Robyns.

An - Wuustwezel

Even een mailtje om te zeggen dat ik supertevreden ben van het lamellendak dat vandaag geplaatst is geworden! Ziet er echt mooi uit, en de mannen hebben het heel netjes afgewerkt.

Groetjes An

Joris - Deurne

Bij deze zouden wij jullie willen bedanken voor het plaatsen van onze koepels en raam. Wij zijn ZEER tevreden over het gepresteerde werk, materiaal en de werkmannen. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden.

Alles wat ons bij de verkoop is verteld,is ook nagekomen en dus zullen wij met plezier onze factuur betalen.

Els - Zoersel

Wij verkopen stalen terrasoverkappingen maar soms willen mensen daar een verandazonwering op tegen de zon. Wij moeten dan een offerte opvragen die wij dan doorspelen aan de klant. Ik kan je verzekeren dat offertes die je moet opvragen en dan moet doorspelen, dat je daar soms lang op moet wachten. Maar ik kan getuigen dat dat bij Walbers totaal anders gaat. Als ik daar een offerte opvraag heb ik altijd binnen de 2 dagen een antwoord in mijn mailbox, en dat werkt zo rustgevend. Ik moet er nooit een tweede keer achter horen, ze geven altijd nog extra uitleg mee met de offerte en bel je dan staan ze je super vriendelijk te woord.

Echt chapeau!

Bedankt voor de fijne samenwerking.

Els
De stijl

Chris & Kurt - Turnhout

Geert,
Ondertussen is Greg van “The Cleaning Brothers” onze nieuwe overkapping komen reinigen en hij heeft dat heel secuur gedaan. Toen hij klaar was vroeg hij zelfs om nog eens te kijken of ik nog iets zag! Een zeer aangename kennismaking was dat. Jullie hoeven je dus op dat vlak geen zorgen te maken! Uitstekende service! Bedankt nog eens voor de goeie service na installatie, wat bij sommige firma’s al eens wat te wensen over laat, niet bij jullie!

Met vriendelijke groeten,

Chris & Kurt

 

Iemants - Vosselaar

Beste Werner
Ik wilde je even laten weten dat de aankoop van deze rolluik één van de goede beslissingen is in het leven.
Het heeft ons al goed door de zomer geholpen en we hopen ditzelfde effect ook voor de winter.

Bedankt voor de goede zorgen!
Mvg

Lore

Familie Merkus - Kasterlee

Beste,
Vandaag was Ivo bij ons om de exacte afstelling van twee grote zonneschermen te regelen. Wij zijn u zeer dankbaar voor deze perfecte service,

met vriendelijke groeten,

Familie Merkus
 

Van Bel - Tessenderlo

Beste,

Dinsdag namiddag ben ik bij jullie op bezoek geweest om een luik te laten herstellen welk beschadigd was door de felle wind. De herstelling werd zeer goed uitgevoerd en het luik functioneert perfect, juist zoals voordien. Hierbij mijn oprechte dank voor jullie vakmanschap en fijne naservice.
Vriendelijke groeten

Johan

Luyckx - Vlimmeren

Enkele maanden geleden beslisten mijn vrouw en ik om onze wasruimte om te bouwen tot een speelruimte/veranda voor de kinderen. De bestaande achterdeur en raam zouden plaatsruimen voor een "grote" raam. Hiervoor deden we beroep op de diensten van Walbers woningafscherming. We kregen in de prachtige toonzaal al meteen de nodige informatie en keuzemogelijkheden. De levering en plaatsing gebeurde volledig volgens afspraken en bij Walbers stelde men zich hierin flexibel op. Het resultaat mag gezien worden en zowel wij als onze kinderen zijn blij dat onze woning hierdoor meer cachet heeft gekregen.
Bedankt aan Geert en zijn team van Walbers woningafscherming!
Vanwege Wouter.

Besauw - Vosselaar

Hallo Geert,
Dank u wel voor de goede service. Ik zal jullie zeker promoten als ik vraag krijg naar de producten die jullie verkopen en de goede service die jullie bieden. Nogmaals dank.

Met vriendelijke groeten,
Dirk

Vanierschot - Vosselaar

Besten,

Heel hartelijk bedankt voor de super goede installatie van de aluminium luiken.

Het was een plezier om met de firma Walbers en Johan samen te werken.

Vriendelijke groeten,

                Ronny Vanierschot

Huybrechts - Halle

Beste Werner,
Met deze wil ik de firma Walbers en zijn medewerkers danken voor de correcte en stipte uitvoering van de door ons gevraagde werken. De materialen zijn TOP de afwerking prima! Ik wil hier ook BART en zijn ploeg bedanken, het zijn toffe en gezellige mensen die hun job kennen en klantgericht zijn. Bedankt nogmaals, wij maken zeker publiciteit voor jullie Firma.
Ludo en Micheline

Van Krunckelsven - Deurne

Beste Werner,

Bedankt aan het hele Walbers team voor de (zoals altijd) vlekkeloze plaatsing!
De vliegenschuifraam is opgemeten en mag van ons al meegenomen worden in de factuur. Wanneer deze gemaakt is dan weten we dat jullie wel zorgen dat de plaatsing hiervan in orde komt.
Alvast een fijn weekend!

Met vriendelijke groeten,
Glenn

Gratis trampoline

Wij bieden u een gratis trampoline ter beschikking voor evenementen of feestjes.

Voorwaarde:

  • U bezit Rijbewijs BE
  • U heeft een voertuig dat 860 kg kan trekken.

Reserveer deze tijdig! Dit kan door ons een e-mail te sturen of ons telefonisch te contacteren tijdens de kantooruren.