Contact

Alle merken

Renson

Renson

RENSON is in Europa trendsetter op vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering. Zij werken samen met een professioneel netwerk van opgeleide installateurs & verdeelpunten. Walbers woningafscherming behoort tot de Renson Ambassador groep.

Bekijk producten

Weinor

Weinor

Als toonaangevende zonweringsfabrikant richten zij zich op eersteklas producten. Deze worden uitsluitend via vakhandelaren verkocht en worden professioneel volgens de bouwvoorschriften geplaatst. Walbers woningafscherming behoort tot de selecte groep van het Weinor Top Team.

Bekijk producten

Verano

Verano

In de missie van Verano staat het woord ‘comfort’ centraal. Met kwalitatief hoogwaardige oplossingen in zonwering zorgt Verano namelijk voor comfort in uw huis en uw tuin. Als Verano Privilege Dealer zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van Verano-producten.

Bekijk producten

Bubendorff

Bubendorff

De nummer 1 in Europa en een van de grootste fabrikanten ter wereld van afgewerkte rolluiken brengt met zijn nieuwe generatie MI-motoren een zeer eenvoudig rolluikconcept waarbij de nadruk vooral ligt op energiebesparing en milieubewustzijn: rolluiken op zonne-energie.

Bekijk producten

Skylux

Skylux

AG.Plastics nv is producent en distributeur van een uitgebreid gamma kunststofproducten zoals lichtkoepels en verandaplaten. Als familiale onderneming kennen zij sedert de aanvang een permanente groei. Walbers woningafscherming is een erkend plaatser van SKYLUX-lichtkoepels.

Bekijk producten

Deceuninck

Deceuninck

DECEUNINCK is fabricant van kunststof bouw- en raamprofielen. Bij de firma DECEUNINCK staan permanente kwaliteit en persoonlijke service voorop. Als Belgisch marktleider én op-en-top Belgisch bedrijf kan Deceuninck daarenboven beter dan wie ook inspelen op de specifieke marktbehoeften.

Bekijk producten

Velux

Velux

Velux is een Deense onderneming die dakramen en aanverwante producten produceert. Het productprogramma bestaat uit dakvensters, raamdecoratie, zonwering, rolluiken installatieproducten, elektrische bedieningssystemen en zonnepanelen voor op het dak.  

Bekijk producten

Somfy

Somfy

Somfy is uitgegroeid tot een wereldmarktleider in deur- en raamautomatisering. Somfy staat u terzijde met professioneel advies en begeleiding. Walbers woningafscherming is een gespecialiseerde Somfy-expert en verdeelt ook Somfy-producten.

Bekijk producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte