Heerlijk genieten van de (na)zomer?

Heerlijk aan het genieten van uw staycation? Of ben je er toch op uit getrokken naar de kust, de Ardennen,..? Hoe dan ook: het vakantiegevoel wil je altijd verlengen, toch?

Ga daarom, samen met één van onze adviseurs, op zoek naar dé oplossing om van uw tuin uw ultieme vakantieparadijs te maken. Of je dit nu aanpakt met een lamellendak, verandazonwering, een overkapping of screens, ...
Alles kan! Bij Walbers zonweringen zit je goed.

De ultieme buitenbeleving

Zo geniet u jaar in en jaar uit van uw tuin. Een eindeloos aantal verschillende opties en de veelzijdigheid van onze terrasoverkappingen zorgen het hele jaar door voor de ultieme buitenbeleving. Geniet van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat van het buitenleven en dit van de prille lente tot diep in de herfst. U verlegt heel eenvoudig het woonkamergevoel naar de tuin of terras, en vertoeft buiten met de luxe van binnen. Zo beleeft u elke dag weer kleine kwaliteitsmomenten thuis, die aanvoelen als een ware vakantie. Heerlijk genieten van het uitzicht. Alleen, met familie of met vrienden.

Éxtra genieten

“Outdoor spaces” worden steeds belangrijker en groter. En wij weten hoe we er extra van kunnen genieten. Uw tuin wordt namelijk omgetoverd tot een waar vakantieoord met onze zonwering-producten. Zo geniet u bv. van een “staycation” onder onze terrasoverkapping. De overkapping creëert een verlenging van uw huis, wat zorgt voor een natuurlijke verbinding en binnen laat doorlopen naar buiten. Deze extra outdoor living-ruimte kan gebruikt worden om te lezen, te relaxeren, als entertainment of om te dineren.

Laat je inspireren

En om het geheel helemaal af te maken kan je met tal van extra's je overkapping of lamellendak omtoveren tot een fantastische tuinkamer waar je het hele jaar door van kan genieten. Neem alvast een kijkje bij onze realisaties om je te laten inspireren.

Interesse in een vrijblijvende offerte? 
Neem gerust contact met ons op!
[Let op: tijdens het bouwverlof wijken onze openingsdagen van dan de normale dagen]

s