Of je ze nu als sierluiken of als functionele luiken gebruikt, luiken geven je ramen meteen een extra touch. Het aanbod is bijzonder breed en dankzij de verschillende kleuren, vormen en opvulmogelijkheden kan je volop gaan personaliseren. Op de kop toe zijn luiken ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
Ontdek hier alle voordelen!
 

Stevig en duurzaam

Wie zijn ramen uitrust met luiken uit aluminium of PVC, kiest automatisch voor topkwaliteit. Zon, koude, wind of regen, met onze luiken bescherm je je woning tegen de barste weersomstandigheden. Ze staan voor een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid en zijn ook nog eens onderhoudsarm. Water en een zachte spons, meer heb je niet nodig om je luiken in perfecte staat te houden!

Energie besparen

In de herfst en de winter laten open raamluiken op een zonnige dag maximaal het licht binnen. Zo warmt je woning op natuurlijke wijze op. Het warme zonlicht vormt een aangename toevoeging aan de warmte gegenereerd door je verwarmingssysteem. Energie van de zon is helemaal gratis.

Sluit de luiken voor je ramen wanneer de avond valt en het kouder wordt: zo houd je de warmte binnen, en de koude buiten. Bovendien maken gesloten luiken een koude winteravond extra gezellig.

Op zwoele zomeravonden maken luiken de airco overbodig. Sluit ze overdag, en houd de hitte buiten. Laat dan ‘s nachts door open luiken een koele zomerbries binnen, en geniet van een heerlijke nachtrust.

Klaar om je energiefactuur definitief te doen dalen? Bekijk onze verschillende luiken.

Personaliseer naar hartenlust!

Luiken bieden voor elke woning een oplossing op maat. Je hebt niet alleen keuze uit een uitgebreid kleurenpalet, ook qua structuur, vorm (recht of gebogen) en opvulmethode (lamellen, paneelprofielen of driehoekdwarslatjes) kan je je luiken personaliseren.

Je kan er zelfs voor kiezen om de luiken op een iets minder traditionele manier te gaan gebruiken. Wat dacht je ervan om uw overkapping af te schermen met luiken?
Jawel, je leest het goed! Neem nu bijvoorbeeld luiken met kantelbare lamellen. Plaats deze onder jouw overkapping en je kan perfect kiezen om alles volledig af te schermen of om een stukje open te zetten naar doorkijken en verluchting toe.
Eindeloze opties!
Graag meer ideetjes krijgen i.v.m. luiken? Kom gerust eens langs in onze toonzaal en ontdek alle mogelijkheden.

s