Terrasoverkapping + screens = het hele jaar door een goede oplossing!

Zonwering alleen nuttig in de zomer? Ook in de herfst en winter kan de zon laag staan en fel naar binnen schijnen. En wat dacht u van een vroege lente zon? Na de koude en regenachtige wintermaanden zijn we vaak blij dat de zon zich laat zien, maar ook dan kan de zonkracht verraderlijk sterk zijn. Lees hier waarom zonwering in elk seizoen een goed idee is.

Felle lage zon weren met screens

We genieten buiten vaak volop van een die heerlijke najaarszon, maar als het zonlicht op het beeldscherm van je televisie of laptop schijnt, dan kan dat behoorlijk storend zijn. Naast dat het steeds vroeger donker wordt staat de zon ook veel lager dan in de zomer wat een vervelende lichtinval kan veroorzaken in huis. Er zijn diverse soorten zonwering verkrijgbaar om dat te voorkomen. Om de laagstaande zon te weren zijn screens ideaal. Ze zijn windvast en daardoor ook prima het hele jaar door te gebruiken.

Langer genieten van het buitenleven met een terrasoverkapping

De natuur en uw tuin veranderen in de herfst in prachtige kleuren. Terwijl de temperatuur daalt kunt u ook in het najaar prima buiten zitten in uw eigen tuin. Met een terrasoverkapping zit u fijn beschut, en kunt u ondertussen genieten van het uitzicht op de veranderende natuur in het najaar.

Het hele jaar door genieten van het buitenleven, dankzij screens onder de overkapping

Met screen onder uw overkapping kunt u zorgen voor meer privacy en de wind blokkeren. Vanuit de overkapping blijft u het zicht naar de tuin behouden, maar zelf zit u privé. Doordat het doek gefixeerd zit in de geleiders, klappert het niet en heeft u nauwelijks kans op inscheuren van het doek. Screens worden op maat gemaakt en zijn in diverse afmetingen te verkrijgen. Zo kunt u in alle privacy en rust genieten van het buitenleven, niet alleen in de zomer.

s