Contact
Luiken

Luiken

Bij de luiken kunt u kiezen uit verscheidene vormen en opvulmogelijkheden. Deze verschillende systemen zijn ontworpen om de thermische isolatie te verhogen en inbraakpogingen te verhinderen. U hebt een grote keuze uit modellen in kunststof en aluminium.

Bekijk producten

Ramen & deuren

Ramen & deuren

Walbers woningafscherming is gespecialiseerd in renovatie van ramen en deuren. Dankzij de recentste profielen blijft de warmte binnen en de koude buiten. De mooie stijl van de ramen en het technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen.

Bekijk producten

Rolluiken

Rolluiken

Met rolluiken houdt u het in de zomer binnen lekker koel. In de winter vormen de rolluiken een bijkomende bescherming tegen regen, wind en kou. Het rolluikblad fungeert dan als extra isolerend deken. Rolluiken houden het lawaai buiten en creëren een oase van rust.

Bekijk producten

Deceuninck - ramen en deuren in kunststof

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor pvc en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. De oplossingen die Deceuninck voorstelt, vormen het perfecte antwoord op de marktbehoeften en -verwachtingen, worden gekenmerkt door een elegant en duurzaam design en laten een minimale ecologische voetafdruk achter.

Innovatie in pvc-ramen en -deuren.

Zij zijn er om materialen op basis van pvc en houtcomposiet te ontwerpen, steunend op hun wetenschap en hun decennialange knowhow. Met deze materialen creëren ze innovatieve oplossingen voor ramen & deuren, tuintoepassingen, dak & gevel en binnentoepassingen. Hun systemen zijn gemakkelijk te produceren, gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te onderhouden.

Ecologische ramen & deuren

Zij zijn er om je te helpen een (t)huis te bouwen, dat energiezuiniger is om in te wonen. Zij creëren bouwproducten met een lange levensduur, met weinig onderhoud en die topisolerend zijn. De producten worden gecreëerd met de kleinste ecologische voetafdruk en kunnen op het einde van hun leven volledig worden gerecycleerd.

Design

Zij zijn er om je te helpen je persoonlijke stijl te vinden in de architectuur en de esthetiek van je (t)huis. Zij zijn er om je (t)huis en je gezin beschutting te geven tegen externe elementen. Ze bieden je een uniek gamma kleuren en oppervlaktestructuren. Naast de duurzame product-eigenschappen, hebben hun producten een tijdloos design en een levensduur van meer dan 50 jaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte