Contact
Luiken

Luiken

Bij de luiken kunt u kiezen uit verscheidene vormen en opvulmogelijkheden. Deze verschillende systemen zijn ontworpen om de thermische isolatie te verhogen en inbraakpogingen te verhinderen. U hebt een grote keuze uit modellen in kunststof en aluminium.

Bekijk producten

Aluminium luiken en vensterluiken

Het goed moffelen van de oppervlaktes van aluminium is zeer belangrijk om de waardevolle elementen of onderdelen voor langere tijd te beschermen en een goede uitstraling van het totaalproduct te garanderen. Richtlijnen die aan internationale kwaliteitsnormen gekoppeld zijn en bovendien ook door neutrale instanties worden bewaakt.

Ehret is niet alleen eigenaar van de GSB-goedkeuring voor het moffelen van onderdelen, maar is ook voorzien van een Qualicoat-licentie. De GSB- en Qualicoat-licenties garanderen u de permanente instandhouding van de hoogste productiestandaardending van de hoogste productiestandaarden.

Ehret-producten zijn getest en goedgekeurd volgens DIN EN 13659 CE en vervullen daarmee de zekerheidstechnische vereisten van de constructie en bevestiging. Verder daarop ontwikkeld is door Ehret, de speciale OCEAN LINE. Dit procedé biedt als optie extra corrosiebescherming bij ongunstige milieuomstandigheden zoals het zeeklimaat, strooizout of industrie-invloeden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte