Contact
Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Met een aluminium terrasoverkapping kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. De uitbreidingsmogelijkheden zorgen gegarandeerd voor plezier en comfort!

Bekijk producten

Zonweringen

Zonweringen

In de zomerdagen wilt u graag het warme zonlicht van uw ramen weren en de temperatuur in de leefruimten zo laag mogelijk houden. In de winter genieten van de zonnestralen die binnenkomen in de woning. Met zonwering kunt u zelf het zonlicht en de intensiteit van het zonlicht bepalen.

Bekijk producten

Met de SUNRAIN zon- en regenweringen hebben wij een gepatenteerd productsysteem in ons assortiment dat zowel voor particuliere gebruikers als horecaondernemers nieuwe, flexibele mogelijkheden biedt voor een holistisch textiel outdoorconcept met bescherming tegen regen, zon en wind. 

LEINER-zonweringen en beschaduwingsinstallaties zijn uitsluitend verkrijgbaar bij vakbedrijven. Wij als Expert adviseren u - ook bij u thuis - over het meest geschikte product uit ons assortiment, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Bovendien waarborgt de montage door de ervaren vakpartner de veiligheid en een optimaal gebruiksgemak van uw zonwering.

Leiner produceert uitsluitend in Duitsland – alle LEINER-zonweringen zijn made in Germany. Dankzij geoptimaliseerde processermany. Dankzij geoptimaliseerde processen in de inkoop en productie vermijden wij lange en onnodige transportwegen en worden klimaatschadelijke emissies tot een minimum beperkt.

De productie van duurzame en dus milieuvriendelijke producten met een uitstekende ecobalans is van groot belang voor de bescherming van het milieu. LEINER gebruikt bij de productie van zonweringen consequent kwalitatief absoluut hoogwaardige materialen om een lange levensduur te waarborgen – van het volledig recyclebare aluminium t/m onze op milieuvriendelijke wijze vervaardigde en geverfde zonweringstoffen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte