Contact
Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Met een aluminium terrasoverkapping kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. De uitbreidingsmogelijkheden zorgen gegarandeerd voor plezier en comfort!

Bekijk producten

Zonweringen

Zonweringen

In de zomerdagen wilt u graag het warme zonlicht van uw ramen weren en de temperatuur in de leefruimten zo laag mogelijk houden. In de winter genieten van de zonnestralen die binnenkomen in de woning. Met zonwering kunt u zelf het zonlicht en de intensiteit van het zonlicht bepalen.

Bekijk producten

Lopende Actie's

Lopende Actie's

Doorheen het jaar doen vele leveranciers acties op hun producten. Ontdek onze lopende acties van onze leveranciers op deze pagina. 

Bekijk producten

Garanties als Renson Ambassador

Als RENSON® Ambassador tonen wij onze producten in onze showroom, bieden professioneel advies en kunnen u bijstaan tijdens de keuze en configuratie van het door u gewenste product. Bovendien zorgen wij ervoor dat het aangekochte product op een professionele en degelijke manier geplaatst wordt met een eigen plaatsingsteam en garanderen wij een professionele servicedienst na verkoop.

Wat betekent dit concreet voor u als eindklant?

  • Wij zijn een opgeleid en erkend dealer
  • Een team specialisten die u helpen bij de creatie van een gezonde en energiezuinige woning
  • Professionele en degelijke plaatsing
  • Een doeltreffende dienst na verkoop
  • De garantie van een marktleider op vlak van ventilatie en zonwering

Trendsetter

RENSON® is in Europa trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering. Vanuit een ervaring die teruggaat tot 1909, ontwikkelt dit dynamisch familiebedrijf energiezuinige systemen en concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven in woningen, appartementen en veranda’s, maar ook in kantoren en bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen en zorgcentra, scholen, enz., zelfs op het terras – Creating healthy spaces.

RENSON® investeert fors in onderzoek en ontwikkeling. Een zeer uitgebreid team R&D-mensen en productmanagers is continu bezig met de optimalisatie van de bestaande producten en de uitwerking van innovatieve oplossingen. Deze duurzame oplossingen bieden een antwoord aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design alsook eenvoud in montage, gebruik en onderhoud. Dankzij de motivatie en toewijding, het dynamisme en professionalisme van zijn team van enthousiaste medewerkers staat RENSON® garant voor een optimale kwaliteit en service.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte