Contact
Lichtkoepels

Lichtkoepels

Daklicht creëert een vrije, open sfeer en maakt alles licht. Op termijn is het ook altijd het voordeligst: door te besparen op kunstlicht betaalt een lichtkoepel zichzelf al na 4 tot 6 jaar terug. Bij ons hebt u keuze uit een enorm breed gamma lichtkoepels met meer dan 10.000 mogelijke combinaties.

Bekijk producten

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Met een aluminium terrasoverkapping kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. De uitbreidingsmogelijkheden zorgen gegarandeerd voor plezier en comfort!

Bekijk producten

Marktleider in kunststoffen

Met de producten zijn zij uitgegroeid tot de marktleider in België en hebben ze een stevige positie uitgebouwd in tal van Europese landen. Vandaag realiseren we, met een 190-tal medewerkers, een zakencijfer van 66 miljoen euro en vinden we een afzetgebied in meer dan 20 landen binnen Europa. De bedrijfsterreinen van AG.Plastics strekken zich uit over een totale oppervlakte van 12 ha, waarvan 8,4 ha bebouwd is. Deze ruime accomodatie huisvest, naast de burelen en de verschillende productie-eenheden, vooral ook heel wat magazijnruimte. Dit laat AG.Plastics toe de grootste voorraad van kunststoffen in Europa te beheren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte