Contact
Rolluiken

Rolluiken

Met rolluiken houdt u het in de zomer binnen lekker koel. In de winter vormen de rolluiken een bijkomende bescherming tegen regen, wind en kou. Het rolluikblad fungeert dan als extra isolerend deken. Rolluiken houden het lawaai buiten en creëren een oase van rust.

Bekijk producten

Somfy-expert

Hebt u een vraag heeft over de werking van een Somfy-product, de installatie bij u thuis of een storingsmelding? In de meeste gevallen is de oorspronkelijke Somfy-dealer die destijds de installatie heeft geplaatst, uw eerste contactadres. Dit vanuit garantieoogpunt. Alle Somfy-partners kenmerken zich door vakkennis, assortiment, kundige installatie en service. Zij worden regelmatig door Somfy getraind waardoor ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Alle producten van Somfy zijn onder de meest extreme omstandigheden getest, voor een optimale betrouwbaarheid en een lange levensduur. Daarom bieden wij langetermijngarantie op uw Somfy-producten: 5 jaar op alle motoren, geautomatiseerde onderdelen, accessoires.

Elke dag werken 400 Somfy-ingenieurs  aan nieuwe oplossingen om uw comfort en veiligheid in huis te optimaliseren. Elk jaar verschijnen er zo’n 400 nieuwe patenten op de markt. De Somfy-TaHoma®-huisautomatisering is slechts een van hun innovatieve oplossingen die u in staat stelt om al uw verbonden huisapparatuur met een druk op de knop te besturen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte