Contact
Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Met een aluminium terrasoverkapping kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. De uitbreidingsmogelijkheden zorgen gegarandeerd voor plezier en comfort!

Bekijk producten

Zonweringen

Zonweringen

In de zomerdagen wilt u graag het warme zonlicht van uw ramen weren en de temperatuur in de leefruimten zo laag mogelijk houden. In de winter genieten van de zonnestralen die binnenkomen in de woning. Met zonwering kunt u zelf het zonlicht en de intensiteit van het zonlicht bepalen.

Bekijk producten

Sectionaal poorten

Sectionaal poorten

Wanneer u kiest voor een sectionale poort, kiest u voor ruimte, waardoor u de plaats voor én in uw garage tot op de laatste centimeter kunt benutten. Onze garagedeuren voldoen aan de meest recente isolatie- en veiligheidsnormen met obstakeldetectie.

Bekijk producten

Rolluiken

Rolluiken

Met rolluiken houdt u het in de zomer binnen lekker koel. In de winter vormen de rolluiken een bijkomende bescherming tegen regen, wind en kou. Het rolluikblad fungeert dan als extra isolerend deken. Rolluiken houden het lawaai buiten en creëren een oase van rust.

Bekijk producten

Glaswanden

Glaswanden

Een glaswand biedt bescherming tegen weer en wind. Door de lage opstap, goede afdichting en vrije afwatering is dit glazen systeem in veel situaties toe te passen. Denk aan het afsluiten van balkons, terrasoverkappingen, lamellendaken en ruimtes binnenshuis.

Bekijk producten

Lopende Actie's

Lopende Actie's

Doorheen het jaar doen vele leveranciers acties op hun producten. Ontdek onze lopende acties van onze leveranciers op deze pagina. 

Bekijk producten

Garantiebepalingen van een Verano Privilege Dealer

Walbers woningafscherming behoort tot een selecte groep van Verano Privilege Dealers. Dit wilt zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het plaatsen van Verano-producten en u van a tot z zullen adviseren bij uw keuze van het Verano-product. Al de producten van Verano worden grondig getest voordat ze op de markt worden gebracht. Omdat de producten uiteenlopen qua verwachte gebruikersintensiteit, design en producteigenschappen, zijn er verschillen in de garantieperioden. Hieronder vindt u hiervan een overzicht.

Voorstelling van Verano

In de missie van Verano staat het woord ‘comfort’ centraal. Met kwalitatief hoogwaardige zonweringoplossingen zorgt Verano namelijk voor comfort in uw huis en uw tuin. Denk hierbij aan schaduwrijk genieten onder een prachtige terrasoverkapping. Maar ook aan het gevoel van veiligheid en privacy dat u creëert met een robuust rolluik of stevige garagedeur. Kortom: met de producten van Verano beleeft u het leven binnen- en buitenshuis zo optimaal en comfortabel mogelijk.

Zo heeft het bedrijf de Londense wolkenkrabber The Shard van meer dan 6.000 screens voorzien. Verano heeft een team van deskundige projectmedewerkers die nauw samenwerken met architecten, gevelbouwers en aannemers. Verano is hierin zeer flexibel en betrokken. Het bedrijf is daarom in 2011 én 2012 ook uitverkozen tot 'beste projectleverancier in de zonweringbranche'. De producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo zijn ze altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte